Ce tip de produse s-au vândut cel mai mult la nivel global, în plină pandemie de coronavirus! Un singur sector a înregistrat creșteri substanțiale

Publicat: 07/04/2020 | 20:03

Odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus în aproape toată lumea, majoritatea țărilor au decretat stare de urgență și s-au impus anumite restricții pentru a limita răspândirea virusului. În aceste condiții oamenii au fost nevoiți să își petreacă majoritatea timpului în casă și să renunțe la activitățile lor zilnice.

În prima fază a pandemiei, oamenii au fost speriați, nu au știut la ce să se aștepte, iar primul instinct a fost acela de a își face provizii excesive, golind rafturile supermarketurile. Astfel, produsele alimentare au înregistrat o creștere a vânzărilor și au fost urmate în scurt timp de produsele farmaceutice de dezinfectare. (CITEȘTE ȘI: ACTRIȚA DE FILME PENTRU ADULȚI LANA RHOADES ÎȘI CAUTĂ IUBIT! CE CONDIȚII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCĂ BĂRBAȚII CARE ȘI-O DORESC CA IUBITĂ)

Însă se pare că adevăratul lider la nivel mondial, care a înregistrat creșteri simțitoare este  un cu totul alt sector. Potrivit unor statistici realizate la nivel mondial, Pornhub, principalul site pentru adulți, a înregistrat o creștere de aproape 12% a traficului între 24 februarie și 17 martie. (VEZI ȘI: SCHIMBĂRI MAJORE PENTRU APLICAȚIA WHATSAPP DIN CAUZA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS! CE RESTRICȚII VOR FI IMPUSE)

Pe lângă, traficul intens de pe site-urile dedicate adulților, o creștere și mai mare a vânzărilor au înregistrat magazinele de lenjerie intimă și jucării sexuale. Vânzarea acestor tipuri de produse a crescut cu aproximativ 30% în ultima săptămână a lunii martie, în comparație cu aceeași perioada a anului trecut.