Ce ținută a purtat Andra de revelion! Artista a ținut să transmită și un mesaj

Publicat: 01/01/2021 | 14:49

 

Andra s-a fotografiat în noaptea dintre ani. Iată ce a purtat artista de Revelion

Când spui Andra, spui muzica românească. Artista este îndrăgită și iubită de românii de pretutindeni, atât cei din țară, cât și cei plecați peste hotare. Nu o dată Andra a setat trenduri atât în materie de piese, prin talentul ei vocal, cât și în modă, prin ținutele mai mult sau mai puțin excentrice pe care și le-a etalat.

 

 

Iată că nici în noaptea dintre ani Andra n-a făcut excepție de la regulă. Artista s-a fotografiat într-o ținută neagră, decoltată, ce îi punea în valoare formele bine conturate. La acest outfit a asortat o broșa argintie și o pereche de cercei ce par a avea încrustații cu diamante. La capitolul păr, Andra a ales o coafură lejeră.

Ce mesaj a transmis artista fanilor în noaptea dintre ani

Cu o comunitate de aproape două milioane și jumătate de urmăritori, Andra nu își neglijează niciodată fanii. Artista a ținut să transmită  în noaptea dintre ani un mesaj tuturor celor care o urmăresc și o îndrăgesc:

,,Să îl primim pe 2021 cu optimism, cu zâmbete și entuziasm! Să ne aducă tot ce ne dorim! La mulți ani! ????”, a fost mesajul postat de artistă. 

Postarea a strâns peste 20 de mii de like-uri în câteva ore.

Andra, familie de poveste

Deși are o carieră de succes, Andra nu își neglijează familia. Ea este căsătorită de 12 ani cu prezentatorul tv Cătălin Măruță și împreună au doi copii frumoși: David în vârstă de 9 ani și Eva Maria, în vârstă de 5 ani.