Ce ținută a ales Loredana Chivu pentru noaptea de Revelion! Blondina și-a etalat noua achiziție

Publicat: 01/01/2021 | 18:06

Chiar dacă în acest an au dispărut petrecerile fastuoase de Revelion, asta nu le-a oprit pe vedete să petreacă și să aranjeze așa cum o făceau în alți ani. Chiar dacă nu s-a aflat într-un club de fițe, Loredana Chivu a avut grijă să arate impecabil la trecerea dintre ani.

Blondina s-a pregătit toată ziua pentru noapte de Revelion. A avut grijă ca machiajul să fie impecabil, la fel și coafura, iar ținuta a fost aleasă cu grijă.  La trecerea dintre ani, Loredana Chivu a ales să poarte o ținută albă, formată dintr-o blană impunătoare, cu lungime medie, pe care a asorta-o cu o pereche de sandale cu toc argintii. (CITEȘTE ȘI: CÂȚI BANI A FĂCUT ÎNTR-O NOAPTE LOREDANA CHIVU? BLONDA ȘI-A LĂSAT FANII CU GURA CĂSCATĂ)

Pe sub blana albă, blondina a ales o vestimentație neagră, ce i-a scos în evidență trupul bine lucrat. Cu siguranță, ca lucrurile să fie complete, Loredana Chivu nu a uita nici de lenjeria intimă sexy, de culoarea roșie, menită să îi aducă noroc în noul an.

Loredana Chivu, mesaj pentru fani în noaptea dintre ani

Loredana Chivu nu a uitat nici de urmăritorii din mediul online. După miezul nopții, blondina a postat o fotografie în care își etalează ținuta festivă, iar la descriere a adăugat o urare pentru fanii de pe rețelele de socializare. (VEZI ȘI: LOREDANA CHIVU, LA CEA MAI SEXY PARTIDĂ DE BILIARD. CE S-A ÎNTÂMPLAT, ÎN TIMPUL „ACȚIUNII”, CU NOILE IMPLANTURI ALE FOSTEI ASISTENTE TV)

„La mulți aniiiiiii 2021!! Vă doresc un an nou plin de sănătate, iubire și împliniri! 2020 mi-am învățat lecțiile și rămâi în urmă cu tot dragul! Sunt pregătită să fiu fericităăăă!”, a scris Loredana Chivu.