Ce tarif au Viorica și Ioniță de la Clejani pentru petreceri. Cât cer părinții lui Fulgy la o nuntă

Publicat: 12/06/2021 | 13:32

De când Fulgy a fost implicat în mai multe scandaluri, Viorica și Ioniță de la Clejani trec prin momente dificile. În schimb, în viața lor profesională totul merge ca pe roate.

Toată lumea vuiește, după ce Fulgy a fost reclamat la Poliție chiar de tatăl său și ulterior internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia din Capitală. În timp ce unii l-au blamat pe fiul Clejanilor, alții vor să-i sară în ajutor. Părinții lui și-au cerut scuze în mod public pentru comportamentul lui Fulgy și trec prin momente grele. (CITEȘTE ȘI: VIORICA DE LA CLEJANI, MĂRTURII ULUITOARE DESPRE FOSTELE IUBITE ALE LUI FULGY: “LE CĂUTAM ÎN GEANTĂ DUPĂ DROGURI”)

Pe de altă parte, însă, în viața profesională lucrurile decurg foarte bine. Și asta pentru că, odată cu mediatizarea fiului lor și aparițiile la TV, le-a crescut simțitor și tariful. Cei care vor să-i aibă pe Viorica și Ioniță de la Clejani la nuntă… trebuie să scoată din buzunar 5000-5500 de euro, potrivit artistipentrununta.ro.

Clejanii au luat o decizie radicală

Ioniță de la Clejani a fost aspru criticat pentru atitudinea pe care a adoptat-o în ceea ce-l privește pe fiul său. Pe de altă parte, Viorica l-a apărat precum o leoaică pe Fulgy. Sătui să fie acuzați și jigniți, cei doi soți au luat acum o decizie radicală. Nu vor sub nicio formă să mai vorbească în mass-media despre situația fiului lor. (CITEȘTE ȘI: VIORICA DE LA CLEJANI, CRIZĂ DE NERVI, ÎN DIRECT LA TV, DIN CAUZA LUI FULGY „A AJUNS LUMEA SA ÎMI DEA MESAJE DE CONDOLEANȚE”)

”Începând din acest moment, unicul subiect pe care voi comunica cu reprezentanții Mass-Media este cel privind viața profesională, proiectele muzicale pe care le pregătim, fiindcă noi rămânem aceeași care pun respectul față de meserie și de public mai presus de orice”, a scris Ioniță de la Clejani de pagina oficială de Facebook.