Ce surpriză neplăcută a avut Ionuț după ce i-a cumpărat unei fetițe o păpușă cadou. Ce avea în locul organelor genitale. Sărbătorita a plâns când a văzut

Publicat: 09/06/2020 | 09:26

De-a râsul-plânsul! Cam așa poate fi descrisă aniversarea unei fetițe care a primit în dar o păpușă ce are organe genitale…masculine! Dacă nu vă vine să credeți, noi vă spunem doar că totul este adevărat și, mai mult de atât, s-a petrecut în România!

Știm cu toții că atunci când este ziua unui copil, cea mai mare bucurie pe care i-o putem face este un cadou: o jucărie, în cazul celor mici, care oricât de multe ar avea, mereu mai fac loc pentru una.

NU RATA – UMPMV, CADOU DE 1 IUNIE PENTRU COPIII CU DIZABILITĂȚI DIN ROMÂNIA

Ionuț, un tânăr tătic, a mers degrabă la magazin pentru a cumpăra un cadou corespunzător pentru o fetiță, colegă de grădiniță cu fiul său. Cu ce poți surprinde o sărbătorită, dacă nu cu o păpușă? Zis și făcut, doar că ce avea să se întâmple întrece orice imaginație.

Păpușă cu organe genitale masculine

Ionuț a cumpărat pentru colega de grădiniță a fiului său o păpușă simpatică, blondă, cu rochiță și…surpriză! Cu organe genitale masculine! Mare i-a fost mirarea bărbatului atunci când, ziua următoare, a primit un mesaj de la unul dintre părinții sărbătoritei, cu fotografii șocante și haioase, în același timp, cu „minunea”. Părintele copilei a povestit cum întreaga petrecere a fiicei sale și bucuria primirii cadoului cu pricina s-a transformat într-un oarecare coșmar. Desigur, totul spre amuzamentul celor care au citit întâmplarea.

CITEȘTE ȘI – ARCHIE, FIUL PRINȚULUI HARRY ȘI AL LUI MEGHAN MARKLE, ÎMPLINEȘTE ASTĂZI UN AN! CE CADOU NEAȘTEPTAT I-AU FĂCUT PĂRINȚII LUI

Ionuț a postat pe un grup de Facebook de bancuri întâmplarea lui, spre amuzamentul tuturor membrilor din grupul respectiv.

„Am fost cu copilul la ziua unei fetițe, colegă cu el la grădiniță, am cumpărat și un cadou, a doua zi primesc pozele astea și mesajul.. Când a văzut-o fii-mea a plâns toată noaptea” a fost mesajul postat de Ionuț, pe grupul de Facebook.