Ce surpriză a primit fiica Andrei, chiar de Crăciun. Artista a împărtășit imediat bucuria cu fanii ei

Publicat: 26/12/2020 | 16:46

Chiar de Crăciun, fiica Andrei a primit o surpriză uriașă și totul se datorează fanilor săi, așa că nu putea să nu împărtășească cu ei marea bucurie. 

Andra le-a dat o super-veste fanilor săi, de Crăciun. Fiica ei, Eva, a primit butonul de Youtube pentru 100.000 de abonați la canalul său, acolo unde postează numeroase vloguri în care se abordează fooooarte multe subiecte.

Pe contul ei de Instagram, Andra a postat o fotografie cu ea și Eva, iar amândouă au fost numai un zâmbet.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

„Sărbătorim cu Eva! ????????❤️ A primit de la YouTube butonul pentru 100.000 de abonați! Sunt mândră de faptul că e atât de ambițioasă și pasionată și o voi ajuta mereu să își împlinească visele! Să îi ținem pumnii și lui David, acum e mai motivat și el sa posteze mai des!!! @evamaruta @marutadavid @catalin_maruta ????” a fost mesajul postat de Andra Măruță, pentru fiica ei.

Copiii Andrei Măruță au lansat colinde de Sărbători

Primul care și-a lansat colindul în pragul sărbătorilor de iarnă este David Măruță, care are nouă ani. Cântecul lui se numește “Rocking Around The Christmas Tree”, iar sora lui mai mică apare în clipul realizat într-o casă decorată ca-n filmele de la Hollywood pentru Crăciun.

În timpul filmărilor pentru melodia “Rocking Around The Christmas Tree”, Eva Măruță a purtat o rochie bordo cu o fundă albă, iar părul l-a avut lăsat liber pe spate; ea a cântat alături de fratele ei mai mare și a dansat împreună cu aceasta. Unii dintre cei care au văzut deja videoclipul lui David Măruță sunt de părere că el a moștenit-o pe mama sa.