Ce suplimente nutritive folosește Dorian Popa, pentru a avea mușchi. Din cauza asta, a rămas steril!

Publicat: 21/01/2020 | 12:08

Dorian Popa, unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi are, de ani buni, o relație cu focoasa Claudia Iosif, cunoscută drept Babs. Cu toate acestea, cei doi nu au devenit părinți până acum, iar artistul a povestit deschis despre motivul pentru care nu este, încă, tată. 

Dorian Popa nu poate deveni, pentru moment, părinte. Se pare că motivul pentru care nu s-a întâmplat încă acest lucru este faptul că Dorian Popa își administrează anumite suplimente nutritive care nu-i permit să aibă copii. Artistul admite că în acest moment nu este apt pentru a deveni tată și, pentru a se întâmpla asta, trebuie să urmeze câțiva pașiu de curățare.

„Eu, făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior”, a declarat Dorian Popa, potrivit spynews.ro.

Dorian Popa s-a transformat complet

Înainte, Dorian Popa era un puști slăbuț, fără mușchi și fără atitudinea pe care o are astăzi. Artistul petrece foarte mult timp la sală, dar își și administrează anumite suplimente nutritive, pentru a fi mereu în formă.

Citește și...