Ce sume încasează Theo Rose din Instagram! Cât costă o postare pe contul artistei

Publicat: 09/05/2021 | 17:35

Theo Rose este o fire extrem de sinceră și nu se sfiește să spună lucrurile pe nume. Așa că artista nu a dat în spate atunci când a fost provocată să spună sumele pe care le încasează din Instagram. A dat tot din casă și a spus cât costă o postare pe contul ei.

Așa cum bine este știut, artiștii de multe ori își rotunjesc veniturile făcând diverse parteneriate în mediul online și nu numai. La fel procedează și Theo Rose și a spus care sunt sumele pe care le cere pentru a promova un brand. (CITEȘTE ȘI: THEO ROSE A AJUNS PE MÂINILE MEDICILOR: „CHESTIA ASTA M-A FĂCUT SĂ FIU UN PIC INSTABILĂ EMOȚIONAL”)

Invitată în cadrul unei emisiuni online, Theo Rose a fost provocată să spună spumele pe care le încasează din Instagram. Cântăreața nu a ezitat și a spus tot. Se pare că veniturile sale sunt destul de frumușele, iar o postare pe contul artistei nu este deloc ieftină.

„O postare pe feed constă 950 de euro, inststory-uri – o serie de patru, cu swipe up și tag pentru client costă 500 de euro, iar un video pe feed e 1200 de euro”, a declarat Theo Rose.

Theo Rose, pregătită pentru pasul cel mare?

Theo Rose și Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Iar fanii se întreabă când vor ajunge cei doi în fața altarului. (VEZI ȘI: CUM A REACȚIONAT ALEX LEONTE LA AUZUL ZVONURILOR DESPRE THEO ROSE ȘI BOGDAN DE LA PLOIEȘTI)

Cei doi locuiesc împreună și relația lor merge ca pe roate. Se comportă exact ca o familie, dar momentan se pare că nu simt să facă marele pas și nu vor să grăbească lucrurile.

„E, cu cât mă întreabă lumea mai des, cu atât mie îmi vine să stau mai mult departe de subiect (nr. nunta). Avem patru ani împreună, suntem ca o familie.

Ăsta e doar un pas pe care l-am face doar atunci când o să avem condiții bune pentru așa ceva”, a declarat Theo Rose în cadrul unei emisiuni tv.

 

Sursa foto: Instagram