Ce sume au încasat casele de pariuri, după alegerile parlamentare. Câți pariori au pierdut

Publicat: 08/12/2020 | 19:26

Alegerile parlamentare au reprezentat, pentru unii români, un motiv bun de a mai câștiga ceva bănuți în plus. Tocmai de aceea, au ales să parieze pe partidul pe care l-au considerat învingător de la bun început. Cu toate acestea, trei sferturi din pariori au pierdut, însă casele de pariuri nu ar fi încasat sume prea mari.

Doar un sfert dintre românii care au pariat pe partidul care va câștiga alegerile parlamentare au ales PSD, iar restul de trei sferturi dintre opțiunile pariorilor s-au îndreptat, în special, către PNL, notează gandul.ro. Reprezenanții patronatului organizatorilor, producătorilor si exploatatorilor de jocuri de noroc au explicat, pentru sursa citată, că deși pierderile în rândul pariorilor au fost destul de mari, casele de pariuri nu au avut, totuși, câștiguri foarte mari.

Mai mult, la pariuri, românii s-au preocupat mai mult de competițiile sportive și nu s-au axat prea mult pe politică.

Sursa citată mai menționează faptul că românii care s-au încumetat să parieze pe diverse partide politice au mai bifat, pe biletele lor, și competiții sportive, respectiv meciuri de fotbal din campionatul intern și internațional.

„Chiar dacă mulți dintre cei care au pariat pe câștigătorii alegerilor au pierdut, câștigurile caselor de pariuri au fost unele derizorii, pentru că foarte puțini oameni au fost interesați să parieze în zona politică. Iar cei care au facut-o, au combinat biletele și cu evenimente sportive”, a declarat, pentru Gândul.ro, Doru Gheorghiu, reprezentant Exprogame, patronatul organizatorilor, producătorilor si exploatatorilor de jocuri de noroc.

Românii nu au înclinații către pariurile din sfera politică

Doru Gheorghiu a mai punctat faptul că românii nu au înclinații către pariurile politice ci sunt, mai degrabă, axați pe competiții sportive. În Marea Britanie, situația stă altfel: acolo, oamenii au pariat inclusiv pe data morții reginei.