Ce sumă uriașă plătește Selly, lunar, pentru figuranții din vloguri

Publicat: 16/06/2021 | 12:56

Andrei Șelaru, alias Selly, este probabil cel mai cunoscut vlogger român al momentului, ajungând, dintr-un adolescent comun, o adevărată vedetă. Planurile lui de promovare, dar și de afaceri, au dat roade și, în ciuda cârcotașilor care au râs de el, Selly s-a impus în showbiz, dar și pe YouTube, unde filmulețele sale strâng și câte 800.000 de view-uri, ceea ce înseamnă că mii de dolari intră lunar în conturile sale.

În plus, Andrei a început să comercializeze diferite produse pe care le vinde, tot promovate pe YouTube, de la biscuiți, la tricouri cu numele lui – un tricou costă aproximativ 70 de lei. Iar, mai nou, și-a făcut și o Academie de Vlogging, unde, pentru că a micșorat tarifele – care au ajuns la 150 și 200 de lei – , tinerii se înghesuie ca la pâinea caldă.

Mulți dintre tinerii care apar în video-urile lui Selly sunt plătiți

Dar pentru tot există un preț pe lumea asta, așa că și pentru Selly. Cum este un băiat foarte isteț, el și-a dat seama că numai ajutat de persoane profesioniste va face treabă bună, căci și „contentul” de pe YouTube trebuie să fie de calitate. Așadar, a făcut contract cu o firmă de casting, pentru care plătește aproximativ 30.000 de lei pe lună. Pentru că, aproape din două în două zile, Selly face vloguri cu figuranți, care sunt plătiți fiecare cu câte 100 de lei pe zi de filmare.

Selly este un tânăr foarte ocupat

(CITEȘTE ȘI: SELLY ȘI-A „SECHESTRAT” IUBITA LA RESTAURANT)

Pare puțin la prima vedere, dar nu este chiar așa. Calculând că, la o filmare de-a lui Selly, de obicei participă aproximativ 10-15 figuranți și filmează de câteva ori pe săptămână, plus banii pentru operatori, dar și pentru închirierea anumitor spații comerciale, costurile aproximative pentru videourile sale se ridică la cam 30.000 de lei, adică aproximativ 6.000 de euro pe lună.

Asta ca să nu mai punem la socoteală faptul că, dacă el ar plăti și vedetele sau prietenii care apar în vloguri, costurile ar fi fost triple.

(NU RATA: L-AM POZAT PE SELLY CU ȘOFER, CA BOȘII, DUPĂ CE A RĂMAS FĂRĂ PERMIS)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.