Ce sumă fabuloasă au câștigat Delia și soțul său, Răzvan, într-un an de zile. Alții nu câștigă atât nici într-o viață

Publicat: 14/02/2020 | 11:12

Delia Matache se poziționează, constant, pe primele locuri ale topurilor, iar Răzvan, soțul său, este un prosper om de afaceri. Împreună, cei doi obțin venituri respectabile, fiind vorba despre sume la care cei mai mulți români nici nu visează. Însă, atunci când este vorba despre talent și fler în afaceri, nimic nu poate fi imposibil. 

În funcție de eveniment și de ora la care are loc show-ul respectiv, frumoasa Delia primește sume cuprinse între 2.500 și 3.500 de euro, potrivit playtech.ro. Dacă este adusă în discuție noaptea de Revelion, spre exemplu, atunci tariful poate ajunge până la 5.000 de euro. Privind retrospectiv, anul 2013  – spre exemplu – a fost unul de-a dreptul extraordinar pentru Delia. Aproximativ 700.000 de euro ar fi obținut din prestațiile artistice într-un an de zile, plus că ar mai trebui adăugată și suma de 100.000 de euro obținută de senzuala vedetă în urma jurizării de la ”X Factor”. În ceea ce îl privește pe Răzvan, acesta deține – potrivit sursei citate mai sus – șase localuri în Centrul Vechi al Capitalei, ceea ce oferea și oferă un profit considerabil.

”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta”,  povestea Răzvan, cel care – între timp – a devenit și managerul artistei.
Ce sumă fabuloasă au câștigat Delia și soțul său, Răzvan, într-un an de zile. Alții nu câștigă atât nici într-o viață

Delia: ”E doar o continuare firească a stării…”

Delia a lansat de curând „Aruncă-mă”, o piesă rock compusă de artistă și produsă de Alex Cotoi, cu care a colaborat pentru alte single-uri precum „Rămâi”, „Să-mi cânți”, „Rămâi cu bine” sau „Acadele”.

Rock-ul nu este o alegere ușoară. După cum bine vedem, din mainstream a dispărut în totalitate. Pentru mine nu e o schimbare… stilistică. E doar o continuare firească a stării pe care o avem pe scenă ca band. Am imprimat o stare pe care o avem în live-uri de obicei. Acum există și în această formă. #beloud”, a spus Delia.