Ce studii are Mihai Petre, juratul de la Românii au talent. Vedeta Pro TV nu este doar dansator profesionist!

Publicat: 04/03/2020 | 10:44

Mihai Petre este unul dintre cei mai buni dansatori de la noi din țară, care de multe ori ne-a făcut cinste chiar și peste hotare cu performanța lui. Este jurat la Românii au talent și toată lumea știe, însă un aspect mai puțin știut din viața vedetei Pro TV ține de studiile pe care le are. 

Mihai Petre și soția lui, Elwira au făcut performanță cu dansul atât în România, cât și în străinătate, iar lucrul acesta îl știe toată lumea. Cu toate acestea, întrebarea de pe buzele tuturor a fost tot timpul: ce studii are Mihai Petre? Juratul de la Românii au talent a absolvit Facultatea de Științe Politice din București și SNSPA.

Ei bine, Mihai Petre s-a făcut remarcat chiar și în telenovele, pe Acasă TV, în urmă cu mai mult timp, așa că pe lângă un dansator profesionist, vedeta de la PRO Tv este și un actor desăvârșit! Mihai Petre a devenit arbitru al Federației Mondiale de Dans Sportiv, lucru ce l-a făcut pe acesta extrem de mândru de activitatea lui.

„Este un pas în plus în cariera mea. Criteriile de selecţie sunt simple:

-trebuie să fii arbitru de cea mai înaltă categorie la tine în ţară

-să ai un CV care să îţi ateste experienţa în dans, plus încă câteva teste.

Imediat după ce am primit confirmarea că am devenit arbitru al Federaţiei Internaţionale, am primit şi propunerea de a juriza două competiţii în Polonia şi Norvegia”,  a povestit Mihai Petre în presă, la momentul respectiv.