Ce studii are Inna și care este numele ei adevărat. Puțini cunosc acest aspect din viața artistei

Publicat: 07/12/2020 | 22:23

Este una dintre cele mai talentate artiste de la noi și este iubită chiar și în străinătate. Cu toate acestea, Inna, căci despre ea este vorba, și-a ținut mereu departe viața personală de ochii curioșilor și a preferat să scoată la lumină numai lucruri ce țin de sfera profesională, melodii, proiecte și evenimente.

Inna este o artistă extrem de talentată care a muncit mult pentru a ajunge unde este astăzi. Are o carieră frumoasă și de succes, însă viața ei nu a fost întotdeauna simplă.

Înainte de a deveni celebră, Inna era o fată simplă și modestă. Despre artistă nu mulți știu lucruri legate de viața personală și de studiile ei, dar vă spunem noi totul! Ei bine, Inna nu are studii în muzică, ci doar a moștenit pasiunea și talentul de la mama ei, dar și de la bunicii care mai cântau, din când în când, pe la diverse ocazii.

Inna a terminat facultatea de Științe Politice din cadrul Universității Ovidius din Constanța și, surpriză! Numele real al vedetei, cel din buletin, este Elena Alexandra Apostoleanu.

Inna trăiește o poveste de dragoste cu Deliric

Inna și-a găsit fericirea în brațele lui Deliric în urmă cu câteva luni, iar relația pare să fie ceea ce aveau nevoie. Se iubesc, se înțeleg foarte bine, mai ales că împart aceeași pasiune și n-ar exclude ideea de a deveni părinți. Artista a dezvăluit cum a fost cucerită de rapper, dar și ce planuri au.

Dacă alți artiști din industria muzicală românească s-au tot plâns anul acesta, Inna nu are niciun motiv. A fost jurat într-o emisiune de la ProTv, a scos hit-uri pe bandă rulantă, și-a făcut un show online și, poate cel mai important, și-a găsit dragostea. Știm că de câteva luni Inna și Deliric formează un cuplu, dar detalii care i-au făcut să se îndrăgostească nu au fost, până acum, spuse. Astfel, artista recunoaște că nu e greu să o cucerești, dar trebuie să fii un bărbat special pentru a-i atrage atenția și imediat o să dai de o altă Inna foarte iubitoare.

Ajunsă la 34 de ani, artista mărturisește că își dorește să cunoască sentimentul de mamă. Nu a hotărât nimic în acest sens, sau nu vrea să divulge, dar se va simți binecuvântată dacă va rămâne însărcinată.

” Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul ”,a spus artista, de curând.