Ce studii are, de fapt, Mirela Vaida! Nota uluitoare cu care prezentatoarea de la Acces Direct a terminat facultatea

Publicat: 18/06/2020 | 10:00

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România. Puțină lume știe însă că vedeta nu are studii în acest domeniu. Se poate lăuda însă că a terminat facultatea cu o medie absolut uluitoare.

Ce studii are, de fapt, Mirela Vaida

Mirela Vaida a devenit cunoscută publicului din România ca prezentatoare de emisiuni. Debutul în acest domeniu a avut loc pe vremea în care Mirela era încă în liceu, mai exact în clasa a XI-a. Se întâmpla la un post local din orașul natal, Iași. Câțiva ani mai târziu, în 2004, aceasta a devenit moderator, alături de Cosmin Seleși. Succesul l-a descoperit însă o dată cu emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1. Show-ul a debutat în 2011.

Chiar dacă și-a făcut un nume în domeniul televiziunii, Mirela Vaida a studiat altceva. Aceasta a terminat un liceu cu profil mate-info, din Iași, mai exact ”Grigore Moisil”. La Bacalaureat a obținut o medie de 9.62. În 2001 a început studiile la Facultatea de Drept, din cadrul Universității București. Și-a luat licența cu nota 9.35. Nu s-a oprit însă aici cu studiile. Mirela Vaida a făcut un Master în Dreptul Comunității Europene, în cadrul Facultății de Drept, și a avut la disertație media 9.66.

În plus, în 2007 vedeta a terminat și un Master în Comunicare și Relații Publice, la Facultatea de Comunicare și Relații Publice. De asemenea, are atestat pentru limba engleză, dar și unul de programator.

Mirela Vaida, solistă a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”

În luna februarie a anului 2007, Mirela Vaida a fost angajată ca solistă vocală a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, din capitală. A avut roluri în mai multe spectacole, printre care ”OK, Melody”, ”Poftă bună la Tănase”, ”Nevestele vesele”, ”O seară la Tănase”, ”Bufonii Regelui”, ”Scandal în Paradis” sau ”Dai un ban, dar face”.

În plus, a colaborat și cu Teatrul de Operetă și Musical ”Ion Dacian” și a participat în spectacolele ”Broadway – București”, ”Chicago”, ”Cabaret” și ”Rebecca”.

În ceea ce privește munca de televiziune, Mirela Vaida a revenit la ”Acces Direct” în luna septembrie a anului trecut. Simona Gherghe, care a plecat în concediu de maternitate, fusese înlocuită inițială de actrița Cristina Cioran, însă șefii de la Antena 1 s-au hotărât să îi dea pe mână emisiunea Mirelei.

Aceasta a mai prezentat și în trecut ”Acces Direct”, din primăvara lui 2017 și până la începutul anului următor. Atunci, Simona Gherghe revenea din primul concediu de maternitate și o înlocuia pe Mirela Vaida. ”Acces Direct” nu a fost singura emisiune moderată de Vaida la Antena 1. În 2017 s-a ocupat și de ”2k1”, iar în 2018 a prezentat ”Totul pentru dragoste”.