Ce studii are, de fapt, Cheloo de la Paraziții 

Publicat: 21/02/2020 | 14:48

Cheloo este unul dintre cei mai controversaţi cântăreţi de la noi din ţară. Juratul de la iUmor este o persoană nonconformistă, care nu pare să ţină cont de reguli şi nu se sfieşte niciodată să îşi exprime părerile, oricât de dure ar fi acestea. Chiar şi aşa, nu se ştiu foarte multe despre viaţa sa personală.

Pe numele său real Cătălin Ştefan Ion, Cheloo a cunoscut faima datorită trupei de rap Paraziţii. El a pus bazele acestei trupe în 1994, alături de Ombladon, în acel an având şi primul concert, la Balul Bobocilor de la Liceul Spiru Haret. Mai târziu, celor doi avea să li se alăture Freakadadisk, iar restul e istorie.

Ce studii ar avea Cheloo şi ce le recomandă tinerilor

Paraziţii au fost mai mereu în topuri cu melodiile lor adesea dure şi cu versurile violente sau cu mesaj social puternic. Cheloo a făcut pasul şi spre televiziune, el fiind de ani buni în echipa Antenei 1, mai întâi în jurul X Factor, apoi în cel al emisiunii iUmor.

Chiar dacă poate fi văzut frecvent la TV, Cheloo preferă să păstreze discreţia în ceea ce priveşte viaţa sa personală. Nu se cunosc foarte multe detalii despre familia sa şi nici chiar despre studiile sale, deşi au existat unele zvonuri conform cărora ar fi terminat două facultăţi. Se ştie doar că a studiat la un liceu de artă şi că ar fi fost exmatriculat de acolo, dar nu este clar ce s-a întâmplat apoi.

Într-un interviu acordat în utmă cu ceva vreme, cântăreţul le recomanda tinerilor români să ţină de şcoală şi să muncească.

„Tânărul onest ar trebui să facă o școală, să muncească, să nu asculte manele, să nu se îmbrace ca un cocălar, să citească, să facă sport pentru autodisciplină și să înceteze să mai fie o oaie fără minte dusă la păscut de către televizor” spunea Cheloo.

Scandalul imens în care a fost implicat Cheloo

Cheloo a intrat în atenţia presei în 2012, în urma unui divorţ cu scântei de soţia sa, Daniela Niculescu. Aceasta devenise depresivă şi dependentă de droguri şi îl acuza pe rapper că infidelităţile sale au împins-o aici. Femeia a avut nevoie de un tratament de reabilitare la o clinică elveţiană, iar după ce s-a pus pe picioare a rămas să se ocupe de creşterea băiatului pe care îl avea împreună cu cântăreţul.

Artistul şi-a refăcut viaţa alături de o altă femeie, pe care o cheamă tot Daniela şi cu care are două fetiţe. Într-unul dintre puţinele interviuri pe care le-a acordat, el a mărturisit că urăşte să discute despre lucruri care ţin de viaţa sa intimă. „Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează” spunea Cheloo.