Ce studii a avut, de fapt, Denisa Răducu. Se numără printre cei mai școliți maneliști

Publicat: 01/05/2020 | 14:55

Pe lângă faptul că a fost extrem de talentată în muzică, Denisa Răducu s-a numărat printre cei mai școliți maneliști de la noi! Regretata artistă a absolvit cu bine liceul, dar și o facultate pe care și-a dorit extrem de mult să o ducă la bun sfârșit. 

Denisa Manelista avea foarte multe planuri. Talentată, dar și extrem de inteligentă, manelista se numără printre cei mai școliți cântăreți de la noi. Denisa Răducu a absolvit cu succes Colegiul Tehnic Petru Rareș din Capitală, în anul 2008 și a avut specializarea „tehnician chimist de laborator”.

CITEȘTE ȘI – ABIA ACUM S-A AFLAT! DE CE NU GĂTEA DENISA RĂDUCU ÎN CASĂ: ”NU VOIA SĂ…”

Pentru că nu a vrut să se oprească aici, Denisa Răducu a continuat cu școala și s-a înscris la o facultate, chiar dacă știa că nu se poate lăsa de muzică și nu va profesa niciodată în domeniu. Ambiția și inteligența au făcut-o să aspire la lucruri mărețe, pe care, din păcate, nu le-a mai putut îndeplini din cauza cumplitei boli care i-a luat viața.

„Mă duc la şcoală, deşi acum este puţin mai greu cu timpul că trebuie să fac loc în program şi pentru înregistrări şi concerte. Mă bucur că m-am mutat la Bucureşti că pot merge şi la un liceu mai bun şi mai târziu la facultate. Vreau să am şi o diplomă că nu pot risca să mă bazez numai pe muzică. Am citit cazuri de cântăreţi care au rămas fără voce, aşa că trebuie să am şi o variantă de rezervă”, spunea Denisa Răducu, la momentul respectiv.

NU RATA – MARIA GHIORGHIU, MESAJ DE DINCOLO DE MOARTE DE LA DENISA RĂDUCU: ”NU ERA TRISTĂ. ERA LINIȘTITĂ”

„Ea tot timpul era îndrăgostită de muzică. Denisa a făcut totul cu şi din dragoste. A vrut însă să aibă şi studii superioare şi a terminat Facultatea de Drept. Nu ştiu dacă la un moment dat s-a gândit să şi profeseze în domeniul ăsta şi nici nu am discutat ce va face peste 20 de ani.

Visul ei era să-şi întemeieze o familie, să ia o pauză dacă venea un copil, dar niciodată nu voia să renunţe la muzică”, a povestit Adelina, sora Denisei Răducu în urmă cu câțiva ani, despre planurile cântăreței.