Ce spune Selly despre accidentul în care și-a lovit mașina de 70.000 de euro

Publicat: 13/12/2019 | 08:29

Selly, cel mai cunoscut vlogger din România, și-a cumpărat o mașină de 70.000 de euro. La nici o lună după impresionanta achiziție, tânărul a făcut accident și bolidul a fost grav avariat. Ce spune vedeta despre incidentul în care și-a lovit ”bijuteria”?

Volgger-ul a obținut de curând carenetul de conducere iar lipsa de exeperiență și-a spus cuvântul. Accidentul nu a fost unul foarte grav. Din fericire, Selly nu a pățit nimic, însă mașina, un Mercedes CLS 2019 450 4M, a fost destul de avariată. Se pare că cel vinovat de accident este Selly, așadar cheltuielile pentru reparația bolidului o să fie suportate chiar de el. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. OANA ZĂVORANU A DIVORȚAT DE ALEX?! CE I-A DAT DE GOL)

Ce spune Selly despre accidentul în care și-a lovit mașina de 70.000 de euro

„Eu n-am vrut să vorbesc despre subiectul acesta. Și nici măcar nu am vrut să se afle. Dar din moment ce a ajuns peste tot în presă, haideți mai bine să vă povestesc eu exact cum s-a întâmplat. Am făcut un accident din vina mea în sensul giratoriu de la Aviatorilor. Eu eram pe banda depărtată de sensul circular și voiam să fac stânga. M-am încadrat prost, în timp ce tipul care a intrat în mine era aproape de sens și în loc să facă stânga, el voia să meargă înainte. Deci, cumva, amândoi eram încadrați prost. (NU RATA: SUPER-VEDETA DIN SERIALUL DE LA PRO TV ȘOCHEAZĂ LA 24 DE ANI: ”AM AVUT MULȚI IUBIȚI! NU ȘTIU DACĂ SUNT CHIAR 100… NU I-AM NUMĂRAT NICIODATĂ!”)

Eu am greșit când am vrut să schimb banda. Eu nu l-am văzut pe el. M-am asigurat, am mers înainte și el a intrat în mine. Cel mai important e că eu sunt bine și că omul acela este bine”, a povestit Selly pe rețelele de socializare.