Ce spune prima literă din prenumele despre personalitatea ta

Publicat: 11/03/2020 | 11:14

Specialiștii spun că prima literă a prenumelui unei persoane poate spune foarte multe despre personalitatea acelui om, potențialul și motivațiile sale, despre talentele naturale pe care le are.

Prima literă A

Cei a căror nume începe cu litera A iubesc cu sincer și caută mereu noi provocări. Totodată, această persoană poate fi  pasională, grijulie, dar poate fi foarte periculoasă dacă o rănește cineva. Mai mult decât atât, ei sunt oameni onești și cinstiți, se concentrează foarte bine pe scopurile personale și nu se vor opri până când nu-și ating obiectivele.

Sunt lideri, motivatori, antreprenori curajoși. Totodată, ei sunt firi practice și spun tot ce gândesc. Deși sunt romantici, nu le gesturile siropoase duse la extrem.

Prima litera D

Oamenii a căror nume începe cu D își doresc să aibă o situație materială bună, iar cariera este pe primul loc. Sunt  încăpățânați și motivați. Își pierde cumpătul doar atunci când nu are de ales, însă poate fi și foarte plăcut că și companie. Pentru că este foarte concentrat pe carieră este considerat dependent de muncă și, deseori, este asociat cu bunăstarea și afacerile.

Mai mult, aceste persoane sunt grijulii cu ceilalți, au o dorința puternică de a-i ajută pe cei aflați la nevoie. Sunt firi responsabile pe care poți să pui baza. Lucrează foarte bine și eficient în condiții de stres și presiune.

În dragoste sunt firi pasinale, loiale, dar destul de geloase și posesive. Încăpățânarea lor se manifestă și în relații și dacă au hotărât că vor construi ceva alături de partener, nu vor renunta prea ușor la relație.

Mai multe pe Sfatul Părinților