Ce spune o fostă colega de la Antenă despre Andreea Berecleanu: “NU e jurnalistă / E obsedată de machiaj”! Scandal

Publicat: 22/02/2020 | 10:55

Pe lângă numeroasele întrebări legate de plecarea prezentatoarei Andreea Berecleanu de la pupitrul Observatorului de 19, una dintre fostele colege ale vedetei a răbufnit la adresa sa. Aceasta a afirmat despre îndrăgita jurnalistă că este obsedată de machiaj și i-a lansat și alte replici acide. Scandalul e la un pas să izbucnească între cele două foste colege de la Antena 1.

Citește și: Andreea Berecleanu a fost sunată de Andreea Esca imediat după ce a anunțat că a plecat de la Antena 1! Fosta prezentatoare a rupt tăcerea

Andreea Berecleanu, criticată dur de una dintre fostele colege din Antena 1

Sonia Ruxandra Matei, una dintre fostele angajate de la Antena 1, a publicat un mesaj tranșant despre cum se comporta, de fapt, Andreea Berecleanu atunci când era la serviciu. Mai mult, jurnalista a făcut o comparație între fosta prezentatoare de la Observatorul de 19 și Alessandra Stoicescu, care revine la pupitrul știrilor de la Antena 1. Postarea Soniei Matei o găsiți și în galeria foto a articolului, unde ea răspuns celor care i-au lăsat comentarii.

Citește și: Andreea Berecleanu întoarce armele către Antena 1: “Cei care distrug până la autodistrugere”

“Berecleanca nu e jurnalistă, e prompteristă. Nu a fost niciodată jurnalistă. Nu a dat, nu a aflat niciodată, nicio ştire. Niciodată. Cu ştiri se ocupă jurnalistul. Berecleanca nu are de unde să ştie, că de asta nu s-a ocupat niciodată în ultimii 17 ani. Berecleanu e o faţă obsedată de machiaj, care vine, citeşte prompterul şi pleacă la businessurile ei. Private. Dintotdeauna. Businessuri care nu au legătură cu presa, dar în care e mişto să te foloseşti de calitatea de «jurnalist», ca şi-n emisiuni tv. Mai cunosc eu mulţi care fac PR, afaceri şi care şi acum se prezintă fals jurnalişti, maculând meseria. La Berecleanu, dacă pică prompterul sau curentul, nu ştie ce să zică şi nici ce să facă, s-a terminat.

Spre deosebire de muza Berecleanu, Sandra scrie ştiri, materiale, se implică. Sandra nici n-are nevoie de prompter. Le ştiu pe amândouă din câmpul muncii, ca să zic aşa. Mulţi ani. Diferenţele sunt uriaşe, huge, nici nu încap niciun fel comparaţii. N-am nimic cu Berecleanu, dar ce e prea mult e… prea mult. Să nu jignim meseria şi profesia asta cu muze machiate, vax albina, şi să ne împăunăm fals cu o profesie cu care nu am avut nicio legătură, dar ne lipim de ea doar că am citit un prompter mulţi ani, ne-am machiat şi gătit, ne-am văzut la tv, şi am devenit faţa unui jurnal de ştiri făcut şi muncit de alţii, tu neimplicându-te deloc, şi când nu ne mai convine băgăm în faţă o profesie cu care în realitate nu am avut tangenţă, «milioaneleeee de oameni», «dragostee», love, love, love, respect, credibilitate, principii, social media, all that bullshit PR, venite de fapt din forţa unei staţii, că mă enervez. Faptele sunt fapte, realităţile realităţi. Deci pe infuzia de minciună PR, «tragedia» Berecleanu, ca să ştiţi adevărul: Berecleanca, prompteristă, întotdeauna, jurnalist, never în ultimii 17 ani”, a scris Sonia Ruxandra Matei pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Ce va face Andreea Berecleanu, după ce s-a aflat că nu va mai prezenta Observatorul de la ora 19. Primele declarații ale Alessandrei Stoicescu despre revenirea la Antena 1

În urmă cu două zile, Andreea Berecleanu a anunţat că părăseşte Antena 1 după 17 ani de colaborare cu postul de televiziune renumit. Ea nu a oferit detalii despre motivul plecării, însă a menţionat că nu va accepta niciodată situaţii impuse.