Ce spune avocatul lui Gheorghe Dincă după ce presupusul criminal din Caracal și-ar fi negat crimele

Publicat: 06/01/2020 | 21:26

Ce spune avocatul lui Gheorghe Dincă după ce presupusul criminal din Caracal și-ar fi negat crimele.

Gheorghe Dincă a recunoscut inițial că le-a ucis pe cele două fete, însă acum, când procurorii se pregătesc să trimită dosarul în judecată, vrea să ajungă din nou în fața procurorilor, pentru a-și schimba declarația. Gheorghe Dincă susține că nu a ucis-o pe Luiza Melencu. (CITEȘTE ȘI: LUIZA ESTE VIE! GHEORGHE DINCĂ A ANUNȚAT ASTĂZI CĂ NU A UCIS-O)

”Eu, personal, nu am avut cunoștință de această cerere a lui și nu cred, în acest moment, că ar fi fost formulată o astfel de cerere de către el. Ar fi trebuit să se consulte cu mine. Nu mi-a comunicat nimeni. Nici măcar domnul Dincă. Avea posibilitatea să mă anunțe. Când dorește să mă sune, poate să mă sune. O cerere depusă în numele domnului Dincă trebuie semnată de domnul Dincă ori de avocatul său, respectiv de mine. Eu nu am semnat nicio astfel de cerere și nu am nici solicitare din partea dumnealui”, a  precizat Claudiu Lascoschi la Antena 3.

Monica Melencu a declarat, luni, că întotdeauna a sperat că Luiza trăieşte, dar că aştepta să afle adevărul de la Gheorghe Dincă. (VEZI ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU GHEORGHE DINCĂ ÎN PENITENCIAR, DE SĂRBĂTORI! SOȚIA A VRUT SĂ VINĂ SĂ-L VIZITEZE, ÎNSĂ A PRIMIT O VESTE ȘOC LA PORȚILE ÎNCHISORII)

„Noi am susţinut de la început că Luiza nu este moartă. Şi nu este moartă. Aşteptăm să vedem ce declară Dincă. Eu am spus că o să lupt până o să aflu adevărul. Speranţa am avut-o de la început că Luiza este vie, trebuia să aflăm adevărul de la el. Numai că el… uitaţi-vă, nouă luni de zile n-a spus absolut nimic. Iar eu nu ştiu pe ce bază trimiteau ei (procurorii DIICOT-n.r.) dosarul în instanţă… Mă gândesc că totuşi, Dumnezeu e sus şi ne va ajuta”, a spus Monica Melencu.

Întrebată de ce crede că Dincă şi-a schimbat declaraţia cu puţin timp înainte ca dosarul să fie trimis instanţei de judecată, Monica Melencu a răspuns că probabil acesta a avut o înțelegere cu procurorii sau cu altcineva.

„Probabil a fost o înţelegere între el şi procurori, între el şi altcineva. A fost o înţelegere şi, probabil, aici e implicată familia. În momentul în care aude că se vorbeşte de familie, probabil el atunci a și de asta a şi luat atitudinea asta”, a mai spus Monica Melencu.