Ce spune avocatul lui Alex Bodi în urma incidentului în care acesta și-ar fi agresat fosta soție? Care sunt consecințele scandalului

Publicat: 02/01/2021 | 16:30

În urmă cu doar câteva zilei, în data de 31 decembrie, Alex Bodi a fost protagonistul unui nou scandal. Afaceristul și-ar fi agresat fosta soție, pe Iulia Sălăgean, care a mers la vila din Tunari, deși conform legii cei doi nu aveau voie să intre în contact.

Alex Bodi se află în arest la domiciliu, până în momentul în care o hotărâre o sa fie luată în cazul său. Una dintre măsurile impuse de autorități, pentru arestul la domiciliu, a fost ca Alex Bodi să nu aibă contact cu niciuna dintre persoanele vătămate în acest dosar, printre care se numără și fosta soție. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI ȘI-A BRUSCAT FOSTA SOȚIE DE FAȚĂ CU COPILUL. DE LA CE A PORNIT SCANDALUL)

Însă această măsură a fost încălcată în data de 31 decembrie, atunci când Iulia Sălăgean a mers la vila din Tunari pentru a încerca să își i-a fetița, care se afla cu Alex Bodi. În acel moment a izbucnit un scandal, iar la insistențele femeii afaceristul ar fi bruscat-o de față cu ce mică.

„Incidentul este un fake news”

Se pare că întreaga poveste nu îl va afecta pe Alex Bodi, potrivit spuselor avocatului acestuia, Cătălin Dancu. Acesta a declarat că fosta soție a instrumentat tot incidentul, cu intenția de a îi crea probleme afaceristului. (VEZI ȘI: ALEX BODI A FOST TRĂDAT? NOI INFORMAȚII ÎN CAZUL DOSARULUI ÎN CARE ESTE IMPLICAT AFACERISTUL. DECIZIA SURPRINZĂTOARE A PROCURORILOR)

Mai mult, în urma celor întâmplate Alex Bodi a chemat autoritățile, reclamând acțiunile Iuliei Sălăgean și punând la dispoziția acestora imaginile înregistrate de camerele de supraveghere, care îi demonstrează nevinovăția.

„Punctul meu de vedere este că evenimentul sau incidentul este un fake news, creat de către fosta doamnă Bodi. Aceasta a venit ilegal pe proprietatea clientului meu. Aceasta a încălcat legea şi hotărârea judecătorească care îi interzicea să ia legătura cu clientul meu. În mod fals a informat opinia publică că ar fi fost agresată sau că ar fi fost jignită de către cel pe care îl apăr. În realitate nu a existat niciun incident de nicio natură.

Şi-a creat în mod fals un pretext, iar noi am anunţat imediat poliţia care a sosit în câteva minute la faţa locului, iar ofiţerii de poliţie au întocmit documentele legale pe baza vizionării tuturor filmărilor făcute de camerele de înregistrare de la locuinţa clientului meu, şi care au constatat fără echivoc că acesta nu are absolut nicio implicare în aşa zisul eveniment.

În momentul în care autorităţile au verificat şi au constatat că acesta nu are nicio implicare şi este nevinovat, bineînţeles că nu poate să suporte nici consecinţele legi. Noi vom urma calea legală, vom depune probele la autorităţile competente, parchet, instanţe judecătoreşti, şi vom solicita la rândul nostru luarea celor mai drastice măsuri împotriva ei pentru maniera în care a creat în mod artificial acest demers.”, a declarat avocatul Cătălin Dancu pentru Antena Stars.