Ce spune Aurelian Temişan despre o posibilă relaţie între soţia lui şi George Burcea

Publicat: 15/03/2020 | 09:35

Ce spune Aurelian Temişan despre o posibilă relaţie între soţia lui şi George Burcea. Artistul a dezvăluit totul!

Aurelian Temișan a publicat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare alături de George Burcea, finul său. Printre alte lucruri, la descrierea pozei, artistul a scris și câteva cuvinte care i-au dat de gândit unui fan: ”Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău”.

Imediat, fanul și-a făcut în cap un scenariu demn de filme: a crezut că George Burcea ar avea o relație cu Monica Davidescu. (CITEȘTE ȘI: GEORGE BURCEA ÎȘI DĂ TATĂL ÎN JUDECATĂ. „VREAU SĂ PROBEZE MIZERIILE PE CARE…”)

”Măi oameni buni, eu din ”Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău” înțeleg că George Burcea a greșit cu Monica Davidescu, nevasta lui Temi, adică a intrat în păcat cu ea, adica nu știu cum să zic. Mai ales că presa spunea de ceva îmbrățișări între cei doi… Și să revenim, vouă vi se pare ok că George a fost prins drogat la volan?? Întreb și eu”, a comentat un fan.

Reacția lui Aurelian Temișan nu a întârzit să apară, iar atistul i-a răspuns internautului în stilu-i caracteristic.

”Recunosc, ai o imaginație mai mult decât bogată. Mi-ar fi luat mult, dar scenariul ăsta nu l-aș fi gândit. Ești beton”, a răspuns Aurelian.

George Burcea, drogat la volan

Poliția a emis un comunicat prin intermediul căruia sunt prezentate informații cu privire la momentul în care soțul Andreei Bălan a fost prins conducând sub influența drogurilor. Ulterior s-a aflat că George Burcea folosise cocaină și fusese filat timp de mai multe zile de către oamenii legii.

Actorul a fost prins, în luna februarie, conducând sub influența cocainei, în momentul în care oamenii legii l-au oprit în trafic. Pentru fapta sa, George Burcea are dosar penal și, dacă va fi condamnat, i se va anula permisul de conducere și va putea să dea examenul auto abia după doi ani. (CITEȘTE ȘI: SOȚUL ANDREEI BĂLAN VORBEȘTE DESPRE TRAUMELE DIN COPILĂRIE: ”ESTE UN SUBIECT CARE M-A MARCAT…”)