Ce spune Andreea Popescu despre cea de-a doua sarcină. Vedeta a dezvăluit și sexul bebelușului!

Publicat: 28/04/2021 | 07:20

Andreea Popescu urmează să devină mămică pentru a doua oară și este în culmea fericirii. Fosta dansatoare a Deliei și-a anunțat fanii cu privire la noua etapă din viața ei, dar le-a dezvăluit și ce sex are bebelușul pe care îl poartă în pântece, dar și ce nume a ales pentru el.

Fosta dansatoare a Deliei este din nou însărcinată! Andreea Popescu urmează să aducă pe lume o fetiță, iar numele micuței va fi Anastasia.

”Și am primit în dar o fetiță???? și numele ei va fi Anastasia, care înseamnă ÎNVIERE”, a scris Andreea Popescu pe Instagram, extrem de bucuroasă. Spre deosebire de prima sarcină, atunci când nu a avut niciun fel de problemă, Andreea Popescu susține că la începutul celei de-a doua sarcini, a avut ceva momente mai grele, însă le-a depășit cu brio.

Andreea Popescu a făcut anunțul sarcinii pe Instagram

Extrem de bucuroasă, Andreea Popescu și-a anunțat urmăritorii din social media că urmează să devină din nou mămică prin intermediul unui mesaj emoționant.

“A venit momentul să împărtășesc cu voi cea de a doua MINUNE de la Dumnezeu. #13săptămâni #3luni. Așa bucurie este în inima mea și mă bucur că am această șansă să îmi înmulțesc iubirea, răbdarea și credința. Iubirea nu se împarte, ci se înmulțește, răbdarea se dobândește prin multă muncă, iar credința se întărește prin copiii mei. Cu greu am rezistat să nu împart această bucurie, pentru mine un copil înseamnă o bucurie imensă de care toată lumea ar trebui să se bucure. Vom avea doi copii minunați și să ne dea Dumnezeu măcar încă pe atâția”,  a scris Andreea Popescu pe pagina personală de Instagram.

Sursă foto: Instagram