Ce spune Andreea Bălan despre consumul de droguri al lui George Burcea: „Nu a mai fost același om”

Publicat: 05/03/2020 | 08:07

Momentul în care a apărut în spațiul public informația potrivit căreia George Burcea a fost prins drogat cu cocaină la volan a fost unul care a aruncat showbizul în aer! În direct la Xtra Night Show, Andreea Bălan a spus totul despre consumul de droguri al soțului său. 

După ce s-a aflat că George Burcea a fost prins în timp ce conducea sub influența cocainei, toată lumea s-a întrebat dacă a fost doar o scăpare a actorului sau o dependență mai veche.

Ieșită în spațiul public pentru prima dată de când a anunțat că divorțează de George Burcea, Andreea Bălan a mărturisit că nu l-a văzut niciodată pe soțul ei să consume droguri, dar, cu toate acestea, crede că actorul a făcut asta.

„El din decembrie nu a mai fost același om, lucrurle s-au schimbat. Nu pot să spun că s-a schimbat cu copiii, dar a fost și mult plecat de acasă. Eu nu l-am văzut să consume ceva, dar cred că a făcut asta, i-am propus să facem terapie de cuplu, dar nu-și mai dorește să vină înapoi. E greu pentru că încerc să mă adaptez unei situații în care eu sunt singură” a spus Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Ce spune Andreea Bălan despre problemele din familia lui George Burcea

După ce cancan.ro v-a dezvăluit, în exclusivitate faptul că în familia lui George Burcea au existat numeroase probleme, mai ales legate de trecutul tatălui actorului, Andreea Bălan a mărturisit că nu aceasta este cauza divorțului ei de George și că a știut de la început cele întâmplate în familia lui.

„Mi-a spus că a deschis o cutie a pandorei, că poate trăiește nite răni din trecut. Probleme cu tatăl său l-au afectat foarte mult, nu presa a scos la iveală aceste lucruri el le-a povestit la un eveniment. Nu pot să vorbesc foarte mult în numele lui, noi am stabilit să nu povestim ce s-a întamplat cu tatal lui, eu știam din primele lui, am zis nu condamn, dar el probabil a fost cumva surprins de faptul că tatăl său a ieșit. Aș vrea să menționez că nu m-am desparțit de George Burcea din cauza problemelor pe care le-a avut tatăl său. La un moment dat mi-a spus ceva de genul că la umbra unui copac nu crește nimic” a mai completat Andrea Bălan.