Ce spun specialiștii despre mariajul Aneimaria Prodan cu Laurențiu Reghecmapf: „Lecția lui de viață este aceea de a învăța să stea alături de familie și să nu îi părăsească „

Publicat: 20/06/2021 | 16:39

Săptămâna aceasta știrile legate de divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost la ordinea zilei. Au fost făcute declarații, au fost confirmate și ulterior infirmate zvonurile și totul pare să fie în continuare învăluit în mister. Specialiștii, însă, susțin că știu ce se întâmplă între cei doi soți. Ce se va alege de relația lor în acest an și cu ce obstacole se vor confrunta Anamaria Prodan și renumitul antrenor de fotbal. 

Potrivit specialiștilor în numerologie, destinul celor doi va fi pus anul acesta la grele încercări. Deși Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt considerați suflete pereche, nu sunt ocoliți de încercări și pot ajunge din cauza unor probleme emoționale nerezolvate chiar și la divorț.

” Din punct de vedere numerologic, graficul vieții ei ne arată că anul acesta este în ciclul evolutiv 0, adică anul în care ea este testată, pe principiul totul sau nimic. Este anul transformării ei ca om în care cu usurință o poate lua de la capăt în cazul unui divorț.

Pe de altă parte, Laur este un om foarte bun, însă el are o karmă familială dificilă de îndeplinit pentru care este testat de aproximativ de 3 ani pe această misiune familială deci aproximativ 2019 a început să se manifeste karma lui Laur. ( acesta este momentul când Laurențiu trebuie să lupte pentru familie vindecându-și trecutului si triumfând în această viață). Lecția lui de viață este aceea de a învăța să stea alături de familie și să nu îi părăsească. „

NU RATA DORINȚĂ SPULBERATĂ PENTRU ANAMARIA PRODAN ȘI REGHE. CEI DOI DIVORȚEAZĂ FĂRĂ SĂ-ȘI ÎNDEPLINEASCĂ CEL MAI MARE VIS: „LUCRĂM INTENS LA ASTA”

„Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt suflete pereche”

” Acesta este momentul când divinitatea ii trage un semn de alarma lui Laurențiu că nu se afla pe drumul drept și că își neglijează misiunea familiară și ca alege din nou aceasta karma negativă.

Este un an cu multe teste pentru amândoi, în care ei trebuie să învețe să lucreze în echipă și să treacă peste provocările pe care le întâlnesc anul acesta. Din punctul meu de vedere Anamaria și Laur sunt suflete pereche și mereu vor rămâne așa oricare ar fi alegerea acestora. Ceea ce trebuie să înțeleagă oameni despre cuplul Reghecampf Prodan este faptul ca Anamaria îl ajută pe Laurențiu să își vindece și să își înțeleagă karma.” , a declarat numerologul Andreas Stavarache pentru Antena Stars.

CITEȘTE ȘI ANAMARIA PRODAN PUNE PUNCT ÎN SCANDALUL MOMENTULUI! CE SPUNE IMPRESARA DESPRE DIVORȚ. „VOM MURI ÎMPREUNĂ”

Anamaria Prodan: „Laur m-a rugat să opresc tot circul ăsta”

Sexy-impresara, Anamaria Prodan, se declară sătulă de atâta „circ” și susține că vrea să oprească tot tamtam-ul produs în jurul familiei sale. Ba mai mult, vedeta susține că soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a rugat-o să intervină și să clarifice această situație, astfel încât să-și poată vedea liniștiți de viață.

 „Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus: Ana, oprește circul ăsta. Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru.

Mi-a spus: Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară. Și așa voi face”, a declarat Anamaria Prodan, pentru FANATIK.

VEZI ȘI LAURENȚIU REGHECAMPF JR., MESAJ DUR PE INSTAGRAM DUPĂ CE S-A SPECULAT CĂ TATĂL LUI AR AVEA O AMANTĂ: ”NU VĂ E RUȘINE?”

Sursă foto: instagram.com