Ce sport extrem face Olimpia Melinte, actrița roșcată din serialul Pro TV Vlad

Publicat: 10/03/2020 | 08:02

Olimpia Melinte este una dintre cele mai în vogă actriţe din România la momentul actual, iar publicul larg o cunoaşte mai ales datorită rolului pe care îl interpretează în serialul Vlad. Puţină lume ştie, însă, ce pasiune are aceasta.

Actriţa Olimplia Melinte, pasionată de sporturi de iarnă

Interpreta personajului Eliza Dragomir din Vlad pare să fie pasionată de sporturile de iarnă, mai ales de cele care implică multă adrenalină. Roşcata a postat recent o imagine pe unul dintre conturile sale de socializare, din care putem vedea că este pasionată de snowboarding şi de ski alpin.

În vârstă de 32 de ani, Olimpia Melinte este una dintre cele mai cunoscute figuri ale serialului de succes de pe Pro TV şi poate fi văzută şi în acest al treilea sezon de Vlad. Producătorii seriei au o surpriză pentru fani în acest sezon şi l-au adus pe Tudor Chirilă pentru a interpreta rolul unui politician important.

Olimpia Melinte, o pasionată de sporturi extreme de iarnă

Cine este Olimpia Melinte, interpreta Elizei Dragomir din serialul Vlad

Olimpia Melinte s-a născut la Iaşi şi a urmat cursurile Facultăţii de Arte George Enescu din municipiu, secţia artă dramatică, unde a fost îndrumată de actorul Emi Coşeru. Tânăra şi-a făcut debutul pe marile ecrane în filmul “Cele care plutesc”, ăn regia lui Mircea Daneliuc, iar rolul pe care l-a interpetat i-a adus două nominalizări la premiile Gopo din anul 2009, una pentru cea mai bună actriţă în rol principal şi a doua la premiul “Tânără speranţă”.

În 2010, avea să apară şi pe micile ecrane, în calitate de co-prezentator al emisiunii Videoterapia, unde a făcut echipă alături de actorul Marius Bodochi.

În 2011, începe să cunoască şi recunoaştere pe plan mondial, datorită rolului din „Sette opere di misericordia”, o peliculă semnată de Massimiliano și Gianluca de Serio, care a obţinut numeroase premii la festivaluri din străinătate.

În 2013 se face remarcată în Spania, dar şi la festivalurile de film din Toronto şi Torino pentru dublul rol din filmul Canibal, regizat de Manuel Martin Cuenca şi co-produs de Tudor Giurgiu. Tot atunci, devine prima româncă nominalizată la premiile Uniunii Actorilor din Spania.

În plan intern, a mai avut apariţii în filme precum „Selfie” sau „Bucureşti non-stop”, dar marele succes l-a cunoscut în producţia Vlad de pe Pro TV, intepretând-o pe Eliza Dragomir, femeia de care personajul principal este obsedat,