Ce și-a montat Dorian Popa în garajul din casa de 300.000 de euro. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva. FOTO

Publicat: 31/03/2020 | 18:26

Dorian Popa, unul dintre cei mai apreciați artiști din România își ține la curent fanii cu fiecare mutare și schimbare pe care o face în casa sa de 300.000 de euro. Tânărul cântăreț s-a mutat recent în vila pe care o amenajează ”bucată cu bucată” de aproximativ doi ani.

Dorian Popa își laudă reușitele și în același timp își bucură fanii cu imagini impresionante din noua sa locuință. Artistul și-a creat o fortăreață ALBĂ imaculată, ultra modernă și luxoasă în apropierea Bucureștiului. Și niciun detaliu nu i-a scăpat. De pildă, de curând, Dorian le-a arătat oamenilor pe contul de socializare ce poate să țină într-un garaj! Acesta a amplasat un întreg frigider cu băuturi răcoritoare, fresh și naturale, din vitamine în locul în care își parchează mașina.

@dorianpopa.haz♬ sunet original – dorianpopa.haz

CITEȘTE ȘI: Maria Simion, în doliu! “Mi-ai rupt inima și sufletul!” Ce persoană dragă a pierdut creatoarea de modă

Cum arată bucătăria și sufrageria lui Dorian Popa

Casa lui Dorian Popa are 3 etaje, piscină și o suprafață de 400 de metri pătrați. Suma pe care acesta a investit-o este una imensă. Este vorba de aproximativ 300 sute de mii de euro cheltuiți pentru vila pe care a ridicat-o la Domnești.

Pe contul de Instagram și pe vlogul său, care are un milion șase sute de urmăritori, Dorian Popa a arătat imagini din vila la care a muncit aproape doi ani.

„Deși sunt în plin proces de montare, nu m-am putut abține să nu vă arat! Ia uite aici, un alb imaculat! Ledu’ led, flăcărica flăcărică! Tot ce trebuie!”, a spus Dorian Popa într-un filmuleț postat în mediul virtual.

CITEȘTE ȘI:Ruby a rupt tăcerea! Ce face în autoizolare, alături de prietenul ei. “Ne găsim un motiv de ceartă și…”

Baia lui Dorian Popa are duș din sticlă, pe care nu se depune calcarul, oglindă cu LED de sus până jos și mozaic negru strălucitor, iar în cea a iubitei sale predomină argintiul.

Cine este Dorian Popa

Dorian Popa  este un actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț român.

A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel.

Este masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing în cadrul A.S.E.  A câștigat premiul „Bărbat de succes al anului 2014” din cadrul galei Celebrity Awards.