Ce secret ”condamnabil” ascunde soția lui Kim Jong Un. Tot ce nu se știe despre Prima Doamnă a Coreei de Nord

Publicat: 28/04/2020 | 18:18

Kim Jong Un este unul dintre cei mai temuți oameni ai planetei, din cauza dictaturii severe pe care acesta o impune ca lider suprem în Coreea de Nord. Numele său este pe buzele tuturor acum, după zvonul morții sale subite, generată de o problemă cardiacă. Puțini, însă, știu cine este soția acestuia.

Prima Doamnă a Coreei de Nord este Ri Sol-Ju, are 30 de ani și provine dintr-o familie de intelectuali. Ce nu se știe despre viața soției lui Kim Jong Un este faptul că oficialii statului au încercat să îngroape anumite detalii rușinoase din trecutul Primei Doamne. Mai exact că, în adolescență, Ri ar fi fost majoretă la Jocurile Asiatice de Atletism, în anul 2005. Această practică este considerată ca fiind defăimătoare în regimul comunist din Coreea de Nord.

CITEȘTE ȘI: NEMULȚUMIRE. ”Porcul a fugit din gospodărie și soția n-a apucat să facă declarația

Mai mult, autoritățile nu doar că au încercat să-i îndrepte imaginea Primei Doamne, dar au și șters materiale care ar fi putut-o denigra și mai mult.

Prima apariție în publică a lui Ri a fost în anul 2012, când a fost preentată drept soția lui Kim Jong Un. The Mirror precizează că cei doi conducători ar avea împreună trei copii, iar în secret, liderul suprem și-ar pregăti deja moștenitorul, fiul de 10 ani. Băiatul nu a fost văzut în public niciodată și nici nu există poze cu el.

CITEȘTE ȘI: DEZINFECȚIE. Școlile și liceele din Sectorul 4, pregătite pentru examenele naționale

Cu toate astea, serviciile sud-coreene afirmă că micuțul a fost instruit și că este pregătit oricând să dețină titulatura tatălui său. Viitorul moștenitor ar avea două surori – una născută în 2013, cealaltă născuta în 2017.