Acasă » Exclusiv » Ce se va întâmpla cu femeia care a lăsat-o într-o baltă de sânge pe vedeta de la „Visuri la cheie”

Ce se va întâmpla cu femeia care a lăsat-o într-o baltă de sânge pe vedeta de la „Visuri la cheie”

De: Alina Nistor 11/01/2021 | 23:19

Îndrăgita Cristina Joia, designerul de la „Visuri la cheie”, a trăit clipe de groază în urmă cu două luni, când a fost lăsată într-o baltă de sânge, în supermarket, de o femeie pe care o atenționase că a parcat neregulamentar. La scurt timp, agresoarea a fost reținută și arestată preventiv. Ulterior, a fost plasată în arest la domiciliu, iar, acum, magistrații au luat o altă decizie definitivă în privința ei. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Designerul a ieșit din casă pentru a face cumpărăturile necesare dintr-un supermarket din Capitală. Cristina Joia a atenționat-o pe o femeie să-și mute mașina, pe care o parcase pe o trecere de pietoni și a blocat, de asemenea, parcarea magazinului. Mâniată la culme, respectiva persoană a intrat în supermarket, s-a năpustit asupra Cristinei și a lovit-o puternic, zdrobindu-i nasul.

Filmul de groază

”Am ridicat un ștergător al mașinii. Doar unul, nu două, și nu l-am rupt. Ea ieșea din magazin. M-a înjurat. Am întrebat-o dacă așa se parchează. Și m-am dus în magazin. Un minut a durat totul. Așteptam la rând, cumpărasem niște banane. Trecuseră 6-7 minute de la incident.

Ea s-a dus, și-a pus plasele în mașină, avea timp să se detensioneze, să se liniștească, la o adică. A apărut, însă, și m-a pocnit în față. Am plecat doi metri de la lovitură. Mi-a zis, printre dinți: «Ți-arăt eu cine-i șmechera»”, a declarat victima, recent, în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”.

Cristina Joia, desfigurată de o femeie pe care o atenționase că și-a parcat mașina neregulamentar

Agresoarea, reținută pentru 24 de ore după incident

Vedeta a fost transportată de urgență la Spitalul Bagdasar-Arseni, aproape leșinată și plină de sânge, fiind nevoie de o intervenție chirurgicală deoarece avea piramida nazală spartă. Agresoarea a fost, ulterior, reținută de oamenii legii. Femeia care a atacat-o şi desfigurat-o pe Cristina Joia și-a motivat reacția violentă din cauza designerului, care i-ar fi rupt ștergătorul de la mașină.

”Reporter: Bună seara! Ce s-a întâmplat?

Agresoarea: Mi-a rupt ștergătorul de la mașină.

Reporter: Și asta a justificat să fiți atât de pornită?

Agresoarea: Nu…

Reporter: Și de ce ați lovit-o?

Agresoarea: Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat…

Reporter: Soluția este să o lovești?

Agresoarea: Nu, nu este o soluție.

Reporter: Îți pare rău? Consideri că ai greșit? Ați văzut că ați lăsat-o acolo într-o baltă de sânge?

Agresoarea: Nu era nicio baltă de sânge. Am lovit-o și am… pur și simplu…”, le-a răspuns femeia jurnaliștilor.

Decizia definitivă luată de magistrați în privința agresoarei

Agresoarea a fost pusă sub acuzare pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe, iar magistrații au decis inițial să fie în arest preventiv pentru 30 de zile. Ulterior, agresoarea a contestat decizia magistraților și a fost plasată în arest la domiciliu. Acum, însă, instanța a luat o altă decizie definitivă în ceea ce o privește.

Judecătorii au schimbat măsura arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Sentința este definitivă. (VEZI ȘI: CRISTINA JOIA, DE LA ”VISURI LA CHEIE”, LOVITĂ DE VECINUL EI CU PUMNUL ÎN FICAT: ”ÎȘI BĂTEA SOȚIA!”)

”Admite contestaţia formulată de inculpata A.N.Ș. împotriva încheierii din data de 30.12.2020 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Desfiinţează în parte încheierea contestată şi rejudecând în fond: În baza art. 348 alin.1 C.p.p. raportat la art.207 alin.6 C.p.p. şi art.242 alin.2 C.p.p. referire la art.211 şi urm. C.p.p. înlocuieşte măsura arestului la domiciliu faţă de inculpata A.N.Ș., cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, de la data de 07.01.2021 la 07.03.2021, inclusiv.

În baza art.215 alin.1 C.p.p., inculpata A.N.Ș. trebuie să respecte următoarele obligaţii:

a) să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată;

b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei;

c) să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, respectiv secţia de poliţie din circumscripţia teritorială a domiciliului inculpatei, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemată.

În baza art.215 alin.2 C.p.p., impune inculpatei A.N.Ș. ca, pe timpul controlului judiciar, să respecte următoarele obligaţii:

a) să nu depăşească limita teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului de urmărire penală, judecătorului de cameră preliminară sau instanţei de judecată;

b) să nu se apropie de persoana vătămată, martorii V.E, I.C.M. şi B.A.M., să nu comunice cu aceste persoane, direct sau indirect, pe nicio cale;

c) să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele sale de existenţă;

d) să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme.

În baza art.215 alin.3 C.p.p., atrage atenţia inculpatei că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”, se arată în sentință.

Magistrații au schimbat măsura arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar în ceea ce o privește pe agresoarea Cristinei Joia

Cristina Joia, designer în cadrul emisiunii ”Visuri la cheie”

Cristina Joia este designer în cadrul emisiunii „Visuri la cheie”. Este o prezență efervescentă, omul care a desenat cele mai multe portrete în emisiune. Și-a propus să intre în acest proiect pentru a dărui oamenilor încercați de soartă camere colorate și portrete pictate de ea însăși. (CITEȘTE ȘI: CUM A REUȘIT CRISTINA JOIA SĂ TREACĂ PESTE TRAUMELE LĂSATE DE BĂTAIA PRIMITĂ)

”Pasiunea mea pentru artă și design își are rădăcinile în copilărie, dar m-am întrebat de multe ori de ce nu m-am limitat doar la artă. Iar răspunsul cred că a venit și o dată cu această emisiune: viața într-un studio poate fi singuratică, iar eu am nevoie să mă încarc cu energia oamenilor. Casele beneficiarilor au devenit pânze 3D, tot ce am făcut a fost să schimb proporțiile din micro în macro.

În emisiune, familia este sursa de inspirație. Nevoile și dorințele lor, mai ales acelea pe care ei nu îndrăznesc să le formuleze dar cu realizarea cărora tu dorești să îi surprinzi tocmai pentru că știi că asta îi face fericiți. Desigur, tu ca designer dorești să îți lași amprenta, dar nu această ecuație e cea mai importantă, dorința familiei primează.

Dincolo de emisiune însă, am proiectele mele de design, iar succesul primelor idei cu care am ieșit m-au făcut să realizez cât de aproape de suflet îmi este această profesie și că pictura și designul se pot completa surprinzător de bine.

Ca designer îmi place să mixez stiluri, să am o piesă unicat în fiecare ambient, iar dacă asta nu se poate, măcar o culoare accent. Fiecare casă pe care o amenajez aș vrea să transmită ceva, ca și arta mea. Dacă tratezi materia brută cu emoție (placări, mobilier, pereți), poveștile ulterioare se pot construi frumos în acel spațiu. Nu-mi plac proiectele care par «terminate», împietrite și cred că spațiile pot evolua spre ceva organic, iar ca designer e bine să ai această viziune a lucrurilor”, a declarat Cristina Joia pentru life.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea Bălan pe Jador pe rețelele sociale
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...