Ce se va întâmpla cu cenușa Cristinei Țopescu

Publicat: 22/01/2020 | 09:25

Joi, 16 ianuarie, regretata Cristina Țopescu a fost incinerată, numai că – până acum – nimeni nu a putut spune ce se va întâmpla cu cenușa acesteia. Apar informații noi, iar cea care a făcut dezvăluirea emoționantă este chiar Andreea Berecleanu. 

Cristina Țopescu și Andreea Berecleanu au fost foarte bune prietene, relația lor desfășurându-se timp de mulți ani, iar durerea Andreei este cu atât mai mare. Pierderea ireparabilă a afectat-o profund, iar vedeta și-a amintit ce-i spunea Cristina Țopescu în 2009, atunci când se aflau într-un avion, deasupra Spaniei, și purtau o discuție despre… ”viața de dincolo”. Cristina Țopescu i-a mărturisit Andreei Berecleanu că nu dorește să fie îngropată, fiindcă luase hotărârea de a se ”risipi acolo de unde a venit, din univers”. Iar Andreea Berecleanu a dezvăluit că regretata vedetă dorea să-i fie împrăștiată cenușa ”în mare și într-un loc unde să fie cai”.

”În 2009. Eram în Spania, la 10.000 de metri altitudine, în avion. Vorbeam despre viața de dincolo, despre religie. Atunci mi-a spus: «Ca să nu uit. Să știi, eu vreau să fiu incinerată». Apoi mi-a confirmat decizia, la înmormântarea tatălui ei. Nu voia să ajungă în pământ. Voia să se risipească de acolo de unde a venit, din univers. Mi-a și spus unde își dorește să împrăștii cenușa: în mare și într-un loc unde să fie cai. Și asta o să fac, o să găsesc un loc așa cum și-l dorea. O altă parte din cenușă o să rămână însă la mama ei și o alta în cavoul familiei Țopescu de la cimitirul Bellu”, a spus Andreea Berecleanu, potrivit informațiilor furnizate de Elle.