Ce se va întâmpla, azi, la înmormântarea lui Martin Tudor! Ceremonia va avea loc la Drăgășani, cu doar 8 persoane

Publicat: 03/04/2020 | 07:39

Criza coronavirusului a impus reguli stricte de distanțare socială, oamenii fiind nevoiți să stea cît mai mult timp în casă, chiar dacă asta implică o schimbare radicală a programului fiecărei zile. Din nefericire, sunt situații în care scenariul este dramatic, iar asta se întâmplă și în cazul înmormântării lui Martin Tudor, fostul portar al echipei Steaua.

Decedat la numai 43 de ani, în urma unui infarct, Martin Tudor va fi condus, astăzi, pe ultimul drum. Numai că înmormântarea se va desfășura după noile reguli impuse de autorități, riscul infectării participanților la astfel de evenimente triste cu noul coronavirus fiind foarte mare. Așa după cum orice adunare este interzisă, și înmormântările sunt, în această perioadă, cu totul altfel decât eram obișnuiți. La ceremonia funerară vor participa maximum 8 persoane, respectându-se prevederilor Ordonanței Militare emise de autorități. Sorin Radu, coleg cu Tudor la Jiul, a anunțat că – în memoria acestuia -, va organiza un meci demonstrativ pe 16 septembrie, anunță gsp.ro.

Eu am fost coleg cu el la Steaua între 2004 și 2005. După, pentru că aveam nevoie de un băiat serios, am decis să-l iau cu mine la CFR Cluj! Era un om minunat, un băiat serios, muncitor. Și foarte tânăr. Sunt dărâmat de această veste, nu mi-a venit deloc să cred… Este o tragedie. Singura lui problemă era că fuma, dar n-avea cum să i se tragă nenorocirea asta de la așa ceva. Dumnezeu să-l ierte” – a declarat Dorinel Munteanu.

(CITEȘTE ȘI: DRAMA NEŞTIUTĂ A LUI MARTIN TUDOR! CE L-A MĂCINAT ÎN ULTIMII ANI)

”Se consuma foarte mult…”

Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a murit la doar 43 de ani. Tudor a încetat din viață după ce a suferit un infarct. Tragedia s-a produs acasă la iubita lui, în Reșita și deși femeia a sunat de urgență la 112, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva.

Potrivit informațiilor exclusive obținute de prosport.ro, fostul portar stelist Martin Tudor se confrunta, de ceva timp, cu mai multe probleme care îl măcinau, printre care și divorțul din urmă cu 5 ani.

„Tudorică a fost un bărbat puternic, dar din păcate toate schimbările din viața lui au făcut ca inima lui să slăbească puțin câte puțin. El se consuma foarte mult, nu dormea nopţile uneori… Era supărat. Nu este ușor să treci printr-un divorț”, a dezvăluit un apropiat al fostului portar stelist, pentru ProSport.

(VEZI ȘI AICI: FIICA LUI MARTIN TUDOR, CU SUFLETUL SFÂȘIAT DE DURERE, DUPĂ MOARTEA FOSTULUI PORTAR STELIST: „SPUNE-MI, TE ROG CĂ E DOAR UN COȘMAR”)