Ce se mai întâmplă în viața Roxanei Vancea de când a devenit soție și mamă: „Milan a realizat că îl iubesc”

Publicat: 08/12/2020 | 09:56

De când s-a căsătorit cu Dragoș Paiu și a devenit mama lui Milan, copilul pe care soțul ei îl are dintr-o relație anterioară, Roxana Vancea pare să fie cu totul altă persoană.

Dacă înainte să facă pasul cel mare declara nu se gândește la căsătorie, Roxana acum și-a schimbat complet părerea și spune că Dragoș este dragostea vieții ei.

Citește și: Roxana Vancea s-a de gol în fața fanilor care au întrebat-o dacă vrea un copil. Răspunsul a uimit pe toată lumea

„Ținând cont că înainte de această relație am refuzat ideea de căsnicie, normal că, în momentul în care am ales să mă căsătoresc cu Dragoş, a fost pentru că am simțit că e pentru totdeauna”, a spus Roxana Vancea,  într-un interviu recent dat Viva!

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Roxana Vancea (@roxanavancea)

Mai mult, vedeta povestește cât de mult i s-a de când în viața ei a apărut un copil. „Am intrat în viața lui Milan când el avea un an şi câteva luni. Milan e un copil minunat, nu mi-a fost greu să mă adaptez la noua viață. Felul lui Milan de a fi m-a ajutat foarte mult, având în vedere că el face ca totul să pară foarte simplu. Viața trebuie trăită cu zâmbetul pe buze!”, a mărturisit Roxana.

S-au împrietenit imediat

Din fericire, atunci când s-au cunoscut, Milan era foarte mic și a acceptat-o imediat, iar acum sunt cei mai buni prieteni. „Da, relația noastră chiar este minunată. Suntem foarte buni prieteni, ne ju- căm, dansăm, cântăm. Când îl avem la noi, îi oferim tot timpul nostru. Copiii sunt mult mai buni decât adulții. Ei se împrietenesc foarte repede. Milan a realizat că îl iubesc, m-a acceptat foarte repede şi mă bucur de fiecare minut cu el”, a mai spus vedeta potrivit aceleași surse.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Roxana Vancea (@roxanavancea)

Nu rata: Roxana Vancea, primele declaraţii despre apariţia la Asia Express alături de soţul ei, Dragoş Paiu: “Am învăţat că…”