Ce se întâmplă, de fapt, la Asia Express când camerele de filmat se sting. Răzvan Fodor s-a dat de gol

Publicat: 23/03/2020 | 16:38

Competiția Asia Express este una dintre cele mai dure de la noi, așa că cei care se încumetă să participe își asumă mari riscuri și fac foarte multe sacrificii. Răzvan Fodor a simțit pe pielea lui ce înseamnă reality show-ul și susține că este supărat de faptul că oamenii de acasă nu pot vedea chiar tot ce fac ei în cadrul competiției, pentru că se filmează foarte mult.

Aventura Asia Express a însemnat mult pentru Răzvan Fodor. Acesta a făcut echipă cu Chef Sorin Bontea și s-au chinuit să se descurce la toate probele, pentru a ajunge primii la Gina Pistol.

Cu toate acestea, pentru Ok Magazine, Răzvan Fodor a povestit că în spatele camerelor se întâmplă mult mai multe lucruri decât se poate vedea la televizor. Concurentul susține că se filmează cam 13 ore pe zi pentru fiecare echipă, ceea ce nu ar putea fi niciodată sintetizat într-un episod de 2 ore și jumătate.

Mai mult, Răzvan Fodor mărturisește că oamenii nu pot vedea chiar tot chinul lor, iar din această cauză, uneori au impresia că nu este chiar atât de grea competiția. Dar…viața bate filmul!

”Mă ţine foarte tare cu sufletul la gură. La primul episod, m-a obosit foarte tare pentru că mi-am adus aminte de chinuiala pe care am avut-o în prima etapă. Am plecat în octombrie, era deja frig aici, ploua şi am ajuns direct în acele 40 de grade, cu 90% umiditate şi cu o raniţă de 20 de kile în spate. Până şi-a dat corpul seama că nu glumeşti a fost o perioadă foarte nasoală.

Acum, privind la TV, îmi pare rău că nu intră tot. Îţi dai seama că se filmează de la ora 5 jumate dimineaţa până la 6 seara, deci sunt aproape 13 ore de material de la fiecare echipă ori nouă echipe, fă un calcul. Imaginează-ţi că toată treaba asta se montează într-un episod de două ore şi jumătate. Adică nu vezi tot. Şi mor de supărare că nu poate să vadă lumea tot. Toată suferinţa aia şi toate încercările. Ei îţi arată că ai încercat să prinzi prima, a doua, a patra maşină pe care ai reuşit s-o iei. Dar au fost cazuri când am oprit şi 20 de maşini şi nu ne-a luat nimeni”, a spus Răzvan Fodor pentru Ok Magazine.