Ce se întâmplă, de fapt, în culisele emisiunii Bravo ai Stil. Imagini nemaivăzute la TV cu Ilinca Vandici și Cătălin Botezatu. VIDEO

Publicat: 01/02/2020 | 11:27

Sezonul 6 al show-ului “Bravo, ai stil!” a început pe 22 ianuarie și este prezentat tot de Ilinca Vandici. Cei trei jurați ai emisiunii sunt Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu. În concurs participă doar vedete, toate îndrăgite de telespectatori.

(VEZI AICI: EA SE ANUNȚĂ A FI PRIMA VEDETĂ ELIMINATĂ DE LA ”BRAVO, AI STIL!”)

În cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil!”, vedetele se ”duelează” la nivel vestimentar. Sunt prezente inclusiv momente tensionate, iar multe dintre concurente nu ezită să intre în schimburi de replici cu jurații, pe motiv că, susțin ele, au fost nedreptățile.

În ultimele ediții de la ”Bravo, ai stil!”, Andreea Tonciu a fost cea mai vocală. Bruneta a intrat într-un conflict dur cu Cătălin Botezatu, dar și cu colegele de platou, pe care le-a acuzat că sunt invidioase pe ea și că o tratează urât.

(VEZI AICI: ANDREEA TONCIU, LA CUȚITE CU COLEGELE DE LA “BRAVO, AI STIL! CELEBRETIES”. “CÂNTĂ MANELE LA MACHIAJ ȘI ELE NU VOR SĂ…” CE A NEMULȚUMIT-O PE BRUNETĂ)

Ilinca Vandici și Cătălin Botezatu, imagini unice din culisele “Bravo, ai stil!”. VIDEO

Inclusiv Bianca Rus a avut ceva de împărțit cu Cătălin Botezatu. Totul s-a petrecut în fața prezentatoarei de la ”Bravo, ai stil!”, Ilinca Vandici.

Jurații nu sunt deloc îngăduitori și sunt foarte supărată pe chestia asta. Eu nu am problemă cu stilul vestimentar, critică-mă pentru stilul vestimentar… Învăț foarte puțin din criticile lor pentru că nu ni se dau foarte multe sfaturi. Dar ceea ce mă deranjează pe mine foarte tare, și toate au o limită, este că trebuie să pui punct jignirilor. Pe mine nu mă face nimeni lăptăreasă, pe mine nu mă face nimeni obraznică, eu nu sunt obraznică, nu sunt o persoană obraznică, pur și simplu îmi clarific punctul de vedere. Mie nu îmi spune nimeni întoarce-te cu fața, nu suport să primesc ordine. Critică-mi vestimentar, am înțeles, sunt prost îmbrăcată, dar… toate au o limită. Iar de asta ar trebui să țină cont domnul Cătălin (Botezatu, n. red.). Maurice a zis că nu are stil ținuta mea, că e făcută de un copil de trei ani. Asta e o jignire, putea să spună că nu e inspirat…”, a spus, supărată, Bianca Rus.

Pentru a afla ce se întâmplă, de fapt, în culisele emisiunii “Bravo, ai stil!” este obligatoriu să vizualizezi filmul de mai jos. Fanii show-ului vor savura imagini nemaivăzute la TV cu Ilinca Vandici și Cătălin Botezatu.