Ce se întâmplă cu procesul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, după noua împăcare. “Cred că…”

Publicat: 28/03/2020 | 00:11

Mega-telenovela momentului din showbiz pare să aibă un deznodământ absolut surprinzător! La doar două săptămâni de la divorț, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au decis, de comun acord, să își mai acorde o șansă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră legate de procesul dintre vedetă și musculosul afacerist. (CITEȘTE ȘI: CE FĂCEAU, DE FAPT, BIANCA DRĂGUŞANU ŞI ALEX BODI ÎN TIMP CE SE CERTAU LA TV)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incredibile legate de relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. (NU RATA: BIANCA DRĂGUŞANU ŞI ALEX BODI S-AU ÎMPĂCAT)

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat cu scandal, la notar, pe data de 10 martie. Cei doi și-au aruncat apoi valuri de acuzații în public, legate de infidelitate, violență domestică, precum și detalii financiare. După două săptămâni de certuri mediatizate, Bianca și Alex nu au mai putut rezista unul fără celalălt și au reaprins flacăra iubirii, zilele trecute. Au luat decizia să-și mai acorde o șansă, după ce omul de afaceri a hotărât să facă primul pas spre împăcare.

„Amândoi merită o a doua șansă”

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Bianca Drăgușanu pare dispusă să renunțe și la acțiunea din instanță, unde a depus o cerere de emitere a unui ordin de protecție. (VEZI ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN SPATELE UȘILOR ÎNCHISE DE LA JUDECĂTORIE)

”Vrea să se împace cu Alex. Cred că amândoi merită o a doua șansă pentru că sentimentele dintre ei au fost puternice. Cred că Bianca o să renunțe și la proces. Cu siguranță așa o să se întâmple dacă se împacă”, ne-a declarat o apropiată a vedetei.

Lovitură de teatru în relația Bianca Drăgușanu – Alex Bodi

Împăcarea vine la pachet cu un contract de confidențialitate

Singura condiție pe care Bianca a impus-o pentru a accepta împăcarea cu fostul soț a fost aceea de a semna un contract de confidențialitate. Conform acestuia, indiferent de discuții, certuri, separări, niciunul nu are voie să vorbească în public despre celălalt. Mai mult, potrivit contractului, cel care greșește în relație trebuie să plătească. (VEZI ȘI: CELEBRUL MILIONAR E ACUZAT DE FOSTA SOȚIE CĂ LE PLĂTEȘTE COPIILOR O PENSIE DERIZORIE)

Bianca Drăgușanu pare dispusă să renunțe la proces

Daria Radionova, reacție halucinantă!

Cuplul format din Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a avut un traseu tumultuos, presărat cu multe despărțiri, împăcări și chiar un divorț. Dacă relația dintre ei nu era suficient de complicată, a mai apărut în cadru și o a treia persoană, Daria Radionova.

Alex Bodi a fost acuzat că ar avea o relație extraconjugală cu frumoasă șatenă. Iar la scurt timp după ce s-a încheiat divorțul cu Bianca Drăgușanu, s-a spus despre Alex Bodi că s-a mutat în Londra împreună cu Daria Radionova, o afaceristă extravagantă, cu origini moldovenești.

Recent, Daria Radionova a postat pe contul personal de Instagram un mesaj cu subînțeles:„Asta e viața! Trebuie să întâlnim şi gunoaie pentru a deveni mai puternici”, a scris frumoasa șatenă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)