Ce se întâmplă cu faimosul milionar din Brașov care și-a sugrumat bunica! Până acum a fost internat la Psihiatrie, dar…

Publicat: 01/08/2020 | 23:07

O țară întreagă era îngrozită de crima făcută de Dan Cămârzan, un controversat om de afaceri. Se întîmpla pe 6 mai, anul trecut, atunci când, într-un exces de furie, milionarul în euro și-a sugrumat bunica. De față a fost și mama lui, care a încercat, în zadar, să-i salveze viața femeii de 93 de ani. Cămărzan a fost arestat, dar nu a fost condamnat. Încă. A fost supus examenului psihiatric și internat într-un centru de specialitate. CANCAN.RO a aflat ce se va întâmpla cu afaceristul în această lună.

CITEȘTE ȘI: DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎNTR-UNUL DINTRE DOSARELE MILIONARULUI CARE ȘI-A UCIS BUNICA. INSTANȚA A STABILIT CĂ…

Dan Cristian Cămârzan și-a ieșit din minți într-o fatidică zi de mai și a omorât-o pe bunica lui. Milionarul în euro a sugrumat-o pe femeia de 93 de ani, de față fiind și mama lui. Aceasta a vrut, din răsputeri, să-l oprească pe Cămărzan, dar nu a reușit. La scurt timp a ajuns ambulanța, iar medicii au încercat s-o resusciteze pe bătrână. Era prea târziu. A fost constatat decesul.

Ucigașul era arestat, dar procesul nu a avut încă loc. Asta pentru că, în urma unui control psihiatric, s-a dovenit că omul suferea de unele probleme. Astfel, a fost internat într-un centru psihiatric, unde urmează un tratament. Iar după ultima evaluare a criminalului, spre finalul anului trecut, specialiștii au arătat că nu este încă vindecat. Astfel, a rămas internat. Sursele CANCAN.RO au dezvăluit că zilele trecute instanța a cerut ca Dan Cămărzan să fie reexpertizat medical, pentru a se constata dacă bărbatul de 45 de ani este acum sănătos. Raportul ar urma să fie depus în instanță în această lună, când se va lua decizia dacă ucigașul rămâne internat sub tratament sau va fi transferat la o închisoare.

Dan Cristian Cămârzan va fi supus unei noi examinări psihiatrice

Cum s-a petrecut oribila crimă

Apelul la 112 a fost înregistrat pe 6 mai 2019, la ora 09.36. Echipajul SMURD sosit la fața locului a încercat resuscitarea femeii, fără succes însă. A fost cerut în sprijin un alt echipaj, de această dată, dotat cu terapie intensivă mobilă. Din nefericire, pentru victimă nu s-a mai putut face nimic.

Dan Cărmâzat, un cunoscut milionar din Braşov, era cel care își ucisese bunica prin sugrumare! Afaceristul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi a primit mandat de arestare. Între timp, o comisie medico-legală din București a stabilit că bărbatul nu are discernământ, astfel că a fost internat într-un spital de psihiatrie.

Dan Cămârzan a ridicat un adevărat imperiu întâmplător

Dan Cristian Cămârzan a stat mulți ani la loc de cinste în Topul Forbes, după ce a pornit o afacere total întâmplător, în timp ce participa la nunta unui prieten. Cum i-au venit ideile de a face bani? ”La o nuntă din oraşul Oneşti l-a cunoscut pe un belgian care avea nevoie de tehnoredactarea unor cărţi. Priceput la calculatoare, a început o colaborare de câţiva ani cu belgianul. După ce a făcut primii bani în urma unei simple înţelegeri verbale, Cămârzan şi-a înfiinţat două firme de soluţii software în Braşov: Simple Words şi Diginesis.

Nu a stat mult timp pe gânduri şi la scurt timp s-a reorientat către domeniul imobiliar, atât de îndrăgit de antreprenorii români înainte de prăbuşirea pieţei din 2008-2009. Cămârzan a construit la foc automat mai multe clădiri de birouri, pe care le-a închiriat multinaţionalelor cu afaceri în judeţul Braşov. Antreprenorul a dezvoltat, prin firma Kronvest, clădiri impunătoare printre care se numără Quabitat, LMS şi Velux. În aceeaşi perioadă a demarat şi Europe Residence, primul proiect rezidenţial din portofoliul Kronvest.

NU RATA: MILIONARUL DAN CĂMÂRZAN ȘI-A FOTOGRAFIAT BUNICA DE 93 DE ANI ÎNAINTE S-O OMOARE. AVEM ULTIMA IMAGINE CU VICTIMA ȘI CĂLĂUL!

Cele 127 de apartamente construite au fost finalizate într-un timp record: mai puţin de nouă luni. Proiect amplu, Kronvest Business Park, în care plănuia să investească peste 20 de milioane de euro. Proiectul este format din trei clădiri de birouri cu 8, 9 şi, respectiv 16 etaje şi un heliport, şi este dezvoltat pe 30.000 de metri pătraţi. Kronvest Business Park trebuia să fie finalizat la începutul anului 2010, însă reticenţa băncilor în ceea ce priveşte finanţarea unor astfel de proiecte l-a determinat pe miliardar să pună pe hold construcţia”. Așa este descrisă mega-afacerea în revista Forbes.

Dan Cristian Cămârzan, un afacerist prosper, și-a ucis bunica de 93 de ani, sugrumând-o

S-a crezut trimisul lui Dumnezeu

În urmă cu circa 10 ani, Dan Cămârzat era un miliardar care făcea diverse extravaganțe pe litoral. La un moment dat, a plătit chiar 15.000 de euro pe o sticlă de Dom Perignon, în clubul Bamboo din Mamaia. Tot atunci mergea cu elicopterul, în fiecare weekend, la Mamaia, acolo unde cheltuia sume fabuloase alături de prietenii lui. „Tovarășii” lui Cămârzan aveau câte un Lamborghini cu care se deplasau prin stațiunea de la malul mării. Dar…

Dan Cămârzan s-a schimbat total. El ajunsese să susțină în fața apropiaților că este ”trimisul lui Dumnezeu” și că ”Dumnezeu lucrează prin el”. Și-a schimbat inclusiv înfățișarea. Și-a lăsat barbă, dar schimbarea s-a produs mai ales în viziunea sa asupra vieții. Dan Cămârzan aderase la secta „Suveranilor Născuți-Vii”. Considera însă termenul de „suverani”, așa cum sunt numiți membrii acestei secte, drept o prostie. A asimilat, totuși, total, teoria respectivă, că omul este „născut viu” și că nu trebuie să recunoască identitatea pe care i-o oferă statul la naștere. În momentul în care recunoaște identitatea respectivă devine un ”sclav”, credea Cămârzan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)