Ce se întâmplă când se opres camerele la Asia Express. Lia Bugnar, dezvăluiri șocante: „Un concurent a avut față de mine o răbufnire de antipatie, nu aș vrea să zic chiar ură”

Publicat: 20/02/2020 | 22:54

Asia Express este o comptiție dură, care îi aduce pe concurenți în unele ipostaze în care nu credeau că o să ajungă. Adrenalina jocului, nervii și lipsa hranei îi fac pe cei care participă să răbufnească și să aibă un comportament neadecvat.

Invitată la emisiunea Xtra Night Show, Lia Bugnaar a povestit unele episoade, din cadrul show-ului care au șocat-o. Se pare că a avut probleme cu un coleg. (CITEȘTE ȘI: E ADEVĂRAT! UNDE DORM, DE FAPT, CONCURENȚII DE LA ASIA EXPRESS IMEDIAT CE SE ÎNCHID CAMERELE DE FILMAT)

„Oamenii care participă la emisiune sunt în puncte diferite ale înțelegerii vieții. Și sunt unii care pur și simplu se uitau la tot ce se întâmplă acolo ca la o conspirație. Unii dintre ei nici măcar acum nu și-au revenit din aceste conspirații. Un lucru urât pe care l-am trăit acolo a fost cu un concurent. Te duceai seara la culcare în relații ok cu cineva, erau testimonialele, apoi dimineața vedeai că omul acela nu mai era cu tine în aceași relație bună. Eu am pățit asta și am rămas foarte surprinsă. Și i-am zis Mariei: ‘Mă, pe mine omul acesta mă plăcea și îmi făcea bine când îmi întâlneam privirea cu el, ce a pățit?’ Și dovadă că așa e”, a declarat Lia Bugnar la Antena 1.

„Nu știai de ce dintr-o dată erai dușmanul lor”

Pentru colega de echipă a Mariei Buză au fost inexplicabile episoadele în care unul dintre participanți a avut față de ea o răbufnire de antipatie, chiar dacă între ei nu se întâmplase nimic. (VEZI ȘI: ALEX VELEA, ELIMINAT DE LA ASIA EXPRESS! ACUZĂ EMISIUNEA CĂ ESTE MĂSLUITĂ! SCANDAL LA ANTENA 1)

„Nu știai de ce dintr-o dată erai dușmanul lor. Și dacă am fi oameni deștepti, reali, ne-am întreba ce am avut atunci. Un concurent a avut față de mine o răbufnire de antipatie, mai mult decât antipatie, nu aș vrea să zic chiar ură. S-a purtat cu mine inexplicabil, m-a durut. Eu l-am întrebat când am văzut prima emisiune de ce a făcut lucrul ăla și a zis de ce am luat-o personal. Eu am luat-o personal și m-am frământat, nu aveam amintiri cu el în această emisiune, nu îmi dau seama cu ce i-am greșit. Am avut maxim cinci propoziții amabile cu el toată emisiunea”, a mai povestit Lia Bugnar la Xtra Night Show.