Ce se întâmplă acum cu victimele grupării lui Alex Bodi: Poliția e în alertă

Publicat: 14/12/2020 | 12:01

Alex Bodi și membrii grupării din care face parte afaceristul au fost acuzați de de mai multe fapte, iar cei mai mulți dintre ei se află în spatele gratiilor, în arest preventiv. Ce se întâmplă însă cu victimele interlopilor? Poliția este, în aceste momente, în alertă maximă.

Femeile exploatate sexual de gruparea de traficanți de carne vie din care făcea parte și Alex Bodi sunt protejate cu mare grijă de polițiști. Anchetatorii se tem că acestea ar să devină ținta unei răzbunări, mai ales că Tâmplaru este cunoscut ca lider a unei grupări deosebit de violente. Procurorii DIICOT și polițiștii craioveni specializați în combaterea traficului de persoane care au destructurat gruparea condusă de Adrian Tâmplaru, din rândurile căreia ar fi făcut parte și Bodi, mai au de rezolvat o problemă care se dovedește extrem de complicată. Odată cu identificarea și reținerea traficanților de persoane, cele mai multe dintre presupusele victime nu s-au putut întoarce în țară din cauza pandemiei de COVID-19, scrie spynews.ro.

Ce se întâmplă acum cu victimele grupării lui Alex Bodi. Poliția, în alertă

Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii au luat în calcul posibilitatea ca acestea să fie amenințate sau bătute de apropiații lui Adrian Tâmplaru, care ar încerca, astfel, să le intimideze și să le convingă să mintă atunci când sunt în fața anchetatorilor, pentru audieri. Ca urmare, tinerele sunt sunate des de către polițiști, care se interesează dacă sunt bine. Sunt întrebate dacă au fost amenințate, astfel încât dacă este nevoie să intervină. (CITEȘTE ȘI: DIALOG HALUCINANT ÎNTRE MILIONARUL TURC CARE A CHEMAT-O LA EL PE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI. „EU SUNT GANGSTER, NU GIGOLO CA TINE”)

Adrian Tâmplaru, liderul clanului, și Alex Bodi se află în arest preventiv și așteaptă să fie trimiși în judecată pentru proxenetism și trafic de persoane, dar și alte capete de acuzare. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este suspectat că ar fi traficat mai multe femei pe teritoriul Germaniei, între care și prima lui soție.