Ce se întâmplă acasă la Gheorghe Dincă, în timp ce monstrul din Caracal este în arest. Oamenii au dat buzna și…

Publicat: 15/02/2020 | 18:19

În luna iulie a anului trecut, Gheorghe Dincă declara că le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu și le-a ucis. În fața casei monstrului din Caracal s-au adunat numeroase persoane care au adus buchete și coroane de flori, mesaje, poze cu cele două adolescente, dar și numeroase lumânări, în memoria lor. 

La mai bine de jumătate de an de când Gheorghe Dincă le-a mărturisit anchetatorilor că le-a răpit și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, oamenii au venit din nou în fața casei din Caracal a bărbatului, iar ceea ce s-a întâmplat îți face pielea de găină. Pentru că au fost aduse numeroase coroane de flori și lumânări, mai multe persoane au decis acum că este timpul să scape de ele.

Astfel, în fața casei lui Gheorghe Dincă s-a făcut un adevărat foc uriaș, iar în flăcări, oamenii au aruncat pozele cu Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, lumânările și toate florile pe care alte persoane le-au adus, în toate aceste luni în care ancheta cazului Caracal a bătut pasul pe loc.

Ancheta crimelor din Caracal stagnează de luni întregi

În luna iulie a anului 2019, anchetatorii erau șocați de spusele lui Gheorghe Dincă. Bărbatul din Caracal le-a mărturisit că le-a răpit și mai apoi le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Criminalul i-a condus pe oamenii legii pe numeroase piste false, iar în cele din urmă a apărut și principalul său complice, Fane Risipițeanu, cel pe care Dincă l-ar fi băgat la el în casă pentru a întreține relații intime cu Luiza Melencu.

După ce a fost plasat în arest în Capitală, Dincă și Fane au fost aduși în arestul de la Slatina și judecați de magistrații din Craiova. Cu toate acestea, cazul Caracal bate pasul pe loc de mai bine de 6 luni, timp în care nu s-a ajuns la nicio concluzie. În ciuda tuturor lucrurilor pe care susține că le-a făcut în privința celor 2 adolescente, cadavrele acestora nu au fost găsite și nici măcar rămășite care să ateste faptul că Dincă le-ar fi ucis, așa cum le spune, în continuare, oamenilor legii.

Mai mult, în presă au apărut informații importante de-a lungul timpului în care era prezentat faptul că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost duse în Italia și puse să se prostitueze. Din păcate, nici această informație nu a fost confirmată. Părinții adolescentelor sunt, în continuare, în stare de alertă și toată lumea încă mai speră la o minune.