Ce scumpă e fiica lui Bursucu! Cum a filmat-o prezentatorul de la Kanal D pe Anays azi

Publicat: 19/04/2020 | 19:53

Anays-Maria, fetița lui Bursucu, i-a cucerit astăzi pe internauți! Prezentatorul de la Kanal D a filmat-o pe mica lui prințesă în timp ce face o urare frumoasă cu ocazia Învierii Domnului, iar imaginile i-au emoționat pe mulți.

Citește și: Turcii de la Kanal D fac bani frumoși din YouTube-ul românesc. Iată câți bani le intră lunar în conturi

Ce scumpă e fiica lui Bursucu, prezentatorul de la Kanal D

La nici doi ani, Anays-Maria a fost învățată de tatăl ei celebru să spună azi: “Paște Fericit”. La un moment dat, Adrian Cirstea, alias, Bursucu, a înregistrat urarea fiicei cale și a publicat-o pe contul său oficial de Instagram, unde a strâns mii de reacții. După cum puteți observa în clipul de mai jos, colegul de prezentare al lui Teo Trandafir o ținea în brațe pe mica lui prințesă.

Află și: Andreea, logodnica lui Bursucu, a trăit o dramă înfiorătoare

“Paște Fericit, dulceață mică!”, “Ce scumpă e! Ochi ca două mure dulci!”, “Hristos a Înviat! Paște Fericit alături de cei dragi”, “O, Doamne, ce scumpă e! Paște Fericit în familie”, “Sărbători fericite și binecuvântate” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea moderatorului de la Kanal D.

View this post on Instagram

Paste Fericit ??❤️

A post shared by Bursucu (@mister_bursucu) on

Află și: Cum a reușit Bursucu să slăbească 16 kilograme, după ce ajunsese la 135: “Nu mânca precum un bou ceafă de porc la 10 noaptea!”

Adrian Cristea, alias Bursucu, a devenit tată în 2018

Andreea, logodnica prezentatorului, a născut natural o fetiță perfect sănătoasă pe 12 iulie 2018. Mica prințesă a cuplului a obținut nota 10 din partea medicilor. Ea cântareste 3,150 kg.

“Sunt foarte fericit, sunt inca in stare de soc, abia pot sa vorbesc, e bucurie greu de descris… Au fost 20 de minute, de la momentul in care am ajuns cu Andreea la receptia spitalului si pana la momentul in care a venit pe lume fetita noastra. Abia astept sa o tin in brate, sa schimb scutece, sa ii fac baita!”, a spus vizibil emoționat Bursucu în ziua în care a venit pe lume micuța Anays, potrivit wowbiz.ro.