Ce scrie pe crucea lui Costin Mărculescu. Greşeala cutremurătoare făcută de apropiaţi

Publicat: 12/06/2020 | 15:05

Costin Mărculescu a fost găsit mort, în baia locuinței în care stătea cu chirie, în noaptea de miercuri spre joi. Cadavrul a fost dus la INML, pentru autopsie, atunci când s-a aflat și cauza decesului, infarct. De acolo, sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului a fost depus la capelă. Ce scrie însă pe crucea lui Costin Mărculescu? E o greșala cutremurătoare făcută de apropiații lui.

CITEȘTE ȘI: DETALII NOI ÎN CAZUL MORȚII LUI COSTIN MĂRCULESCU! CE SCRIE ÎN CERTIFICATUL DE DECES + ”LUA PASTILE, UNEORI CU ALCOOL!”

Costin Mărculescu va fi înmormântat cel mai probabil sâmbătă, la Cimitirul Reînvierea din București. Apropiații au pregătit totul ca la carte, pentru a-l conduce pe Costin pe ultimul drum. Doar că au făcut o mare greșeală. Pe crucea care-I vas ta la căpătâi au inserat greșit data morții. Astfel, Costin Mărculescu a murit pe 11 iunie, conform datei de pe cruce, doar că el a fost descoperit mort în locuința sa în noaptea dinspre 10-11 iunie. Mai mult, decedase de câteva zile, exact câte vor stabili legiștii.

Cine a fost Costin Mărculescu

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu. (NU RATA: COSTIN MĂRCULESCU A FOST DEPUS LA CAPELĂ. UNDE VA FI ÎNMORMÂNTAT)

Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, promoția 1989-1993. Pe parcursul anilor a participat la nenumărate emisiuni de divertisment pe mai multe posturi TV în postura de actor sau cântăreț

El a mai jucat în peste 2000 de spectacole de teatru în țară și străinătate, urcând pe scenă alături de actori precum Florin Piersic, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Emil Hossu, George Constantin, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele și mulți alții.