Ce scrie în buletinul lui Vali Vijelie. Puțini sunt cei care știu care este numele real al manelistului

Publicat: 05/05/2020 | 12:20

De talentat, e talentat! De apreciat, este foarte apreciat. Vali Vijelie, căci despre el este vorba, este unul dintre cei mai iubiți maneliști de la noi, a cărui voce ridică oamenii în picioare la evenimente și, pe deasupra, artistul știe mereu să facă atmosferă și să transmită emoții, prin melodiile sale. 

Dar te-ai gândit vreodată că Vali Vijelie nu e…Vali Vijelie? Ei bine, în buletinul artistului este menționat un alt nume, desigur, căci cel pe care îl tot folosește este numele de scenă.

CITEȘTE ȘI – VALI VIJELIE S-A DAT ÎN SPECTACOL CÂND S-A BOTEZAT ÎN IORDAN! AVEM IMAGINILE DE LA APA SFÂNTĂ

Vali Vijelie se numește, în buletin, Valentin Rusu, lucru pe care nu mulți sunt cei care îl știu. Un alt lucru extrem de interesant despre Vali Vijelie este acela că mama lui, Florica, este prima femeie din România care a cântat romanțe la un post de radio, deci talentul vine din familie!

Deși acum are tot ce-și dorește, Vali Vijelie a avut o copilărie destul de grea și sărăcăcioasă. Artistul era nevoit, în vacanțele de vară, să muncească la o fermă de ambalat fructe din Giurgiu și chiar în câmp, pentru a-și asigura rechizitele școlare.

NU RATA – DORIAN POPA ȘI VALI VIJELIE AU FĂCUT SENZAȚIE PE ACEEAȘI SCENĂ! „ESTE COMBINAŢIA ANULUI, CONCERTUL ACESTA A FOST SOLD OUT ÎN TREI SĂPTĂMÂNI”

Vali Vijelie și-a pierdut mustața în urma unui pariu!

Vali Vijelie a fost „victima” unui pariu nebunesc, a cărui miză a fost mustața lui! Acum ceva timp, vizibil amuzat de situație și amintindu-și cu drag de acea perioadă, Vali Vijelie a povestit că Minodora a fost cea cu care a făcut un pariu și, pierzându-l, manelistul a trebuit să se conformeze și să renunțe de tot la mustață! Se pare că i-a plăcut atât de mult, încât nu a mai lăsat-o, de atunci, să crească la loc!

Ce a presupus pariul? Ei bine, Vali Vijelie i-a spus Minodorei că dacă reușește să dea 10 ture de stadion, îi dă 500 de euro și, mai mult, renunță la mustață. Zis și făcut! Minodora și-a dus la bun sfârșit provocarea și a finalizat-o cu brio, așa că mare i-a fost mirarea lui Vali Vijelie, în momentul în care a realizat că trebuie, cu adevărat, să-și dea jos mustața.

„Eram la alt post și Minodora a zis că face 10 ture de stadion. I-am zis că îi dau 500 de euro și dacă face 10 ture de stadion, îmi rad mustața. Am ajuns pe stadion și a făcut 15 ture de stadion. Și mi-am dat mustața jos” a spus Vali Vijelie, în urmă cu ceva timp, despre pariul nebunesc în care a participat.