Ce salariu au șoferii care lucrează la Românii au Talent. Câți bani le dă, de fapt, Pro TV pentru un weekend de filmare

Publicat: 10/04/2020 | 17:39

S-a aflat ce salariu au șoferii care lucrează la Românii au Talent. Câți bani le dă, de fapt, Pro TV pentru un weekend de filmare.

”Românii au talent” este o emisiune de televiziune care a debutat la postul de televiziune Pro TV în februarie 2011. Proiectul este o franciză ”Got Talent”, program de televiziune de tip concurs reality television, dezvoltat de compania britanică Simco Limited, și îi are ca gazde pe Smiley și Pavel Bartoș. Juriul emisiunii este compus din Andra, Florin Călinescu, Mihai Petre și Andi Moisescu. Marele premiu este în sumă de 120.000 de euro.

Fiecare emisiune de succes are în spate și o echipă puternică. De la șoferi, la cameramani, reporteri, la cei care se ocupă în cele mai mici detalii de bunul mers al producției TV, toți au o contribuție esențială la ceea ce ajunge pe micile ecrane.

Un șofer primește, pentru un weekend de muncă, 250 de euro pentru o mașină gen Mercedes Vito. Și 500 de euro pentru o auto-rulotă, unde cei din staff să poată să doarmă sau pot s-o folosească pe post de cameră pentru make-up. (CITEȘTE ȘI: CE VA RULA, DE FAPT, LA PRO TV VINERI SEARA, ÎN LOCUL EMISIUNII ROMÂNII AU TALENT, DUPĂ CE VOR LUA SFÂRȘIT EMISIUNILE ÎNREGISTRATE)

De asemenea, de-a lungul timpului, au tot existat zvonuri în ceea ce privește salariul încasat de jurații de la ”Românii au talent”. Despre Andra, s-a vorbit că ar primi o sumă de până în 10.000 de euro. La Andi Moisescu nu se știe decât suma pe care o ia de la Pro TV pentru emisiunea “Apropo TV”, tot în jur de 10.000 de euro. Iar jurații Florin Călinescu și Mihai Petre nu au făcut cunoscute sumele pe care le iau.