Ce salariu are Mircea Badea la Antena 3. Prezentatorul TV este plătit în lei

Publicat: 05/03/2020 | 16:35

Ce salariu are Mircea Badea la Antena 3. Prezentatorul TV este plătit în lei și s-a aflat suma care îi intră, lunar, în cont.

Chiar vedeta s-a dat de gol cu privire la salariul lui lunar, pe rețelele de socializare. Realizatorul emisiunii „În gura presei”, a dezvăluit pe Instagram, că a plătit către stat suma de 8911 lei în data de 23 noiembrie, bani ce reprezintă TVA. „Atâtica a fost doar tva-ul luna asta”, a scris Mircea Badea.

Internauții i-au calculat salariul, pornind de la cifrele publicate, astfel, Mircea Badea ar câştiga suma de 40.000 de lei net lunar (circa 8600 de euro), plecând de la ideea că plăteşte TVA DE 8911 lei. (VEZI ȘI: CUM A REACȚIONAT MIRCEA BADEA DUPĂ CE L-A VĂZUT PE ACEST TÂNĂR DIN BUCUREȘTI, ÎN TRAMVAI, PROTEJÂNDU-SE CU O MASCĂ DE GAZE ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI)

Mircea Badea și Carmen Brumă, împreună de mai bine de 20 de ani

Mircea Badea și Carmen Brumă formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 1998 prin intermediul lui Mihai Mitoșeru, iar un mai târziu au devenit colegi de muncă. Pe vremea aceea Carmen era asistenta lui Mircea și a lui Oreste la emisiunea ”Noaptea târziu”. Relația celor doi a început în anul 2000, însă au făcut-o publică abia opt ani mai târziu, când au fost surprinși de presă plimbându-se de mână pe plajă.  ( CITEȘTE ȘI: CE A PUTUT SĂ SPUNĂ MIRCEA BADEA DESPRE SOȚIA INTERLOPULUI TZANCĂ URAGANUL: „O CHEAMĂ LAMBADA ȘI ARE..” DECLARAȚII IREALE ÎN DIRECT LA ANTENA 3)

Cei doi se iubesc și sunt fericiți, mai ales de când au devenit pentru prima oară părinți. În orice relație, însă, nu totul merge mereu ca pe roate și mai intervin și neînțelegeri. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Carmen Brumă a fost întrebată cine renunță în cazul unei dispute.

„E cu sincronizare. Câteodată cedez eu, câteodată Mircea. Nici nu cred că poate exista o relație când se întâmplă doar dintr-o parte. Cred că sunt o tipă rezonabilă, pentru că eu am avut relații numai de lungă durată și acum mă gândesc că sunt suportabilă în majoritatea timpului”, a completat aceasta.