Ce salariu are Andreea Mantea la Kanal D pentru Puterea Dragostei. Câștigă mai mult decât Andra și Cătălin Măruță

Publicat: 06/01/2020 | 11:56

Emisiunea ”Puterea Dragostei” se află la al doilea sezon, iar Andreea Mantea are un rol esențial în întreg scenariul care produce audiențe foarte mari. Nevoită să plece în Turcia pentru filmări, Andreea Mantea nu s-a putut despărți de micuțul David, iar acesta s-a acomodat relativ ușor cu noua ”lume” în care a fost dus.

De altfel, David merge la o grădiniță cu predare în limba engleză și are noi prieteni, fiind – așa cum spune mama sa – o fire extrem de sociabilă. Totuși, depărtarea de România – chiar dacă implică unele sacrificii inerente – înseamnă și avantaje financiare pentru celebra vedetă. Conform informațiilor apărute în media, Andreea Mantea încasează, lunar, aproximativ 20.000 de euro, ceea ce înseamnă 95.400 RON la cursul de schimb de astăzi.

Andreea Mantea a apărut în Playboy, dar acum este ”femeie la casa ei”

Andreea Mantea a pozat în celebra revistă Playboy pe vremea când era reporter la KISS TV. Discutăm despre anul 2006, iar partenera ei de nebunii în pictorialul incendiar revista cu “iepurași” a fost fotomodelul de talie internațională Cecilia Miloiu. Ulterior, vedeta TV a fost singura playmate care a ajuns în America. Ea a fost aleasă de cei de la Playboy America să meargă să pozeze pentru calendarul Playboy Europa. Ședința foto a avut loc în locuinţa celebrului Hugh Hefner, fondatorul faimoasei reviste pentru bărbaţi.

“Sunt nerăbdătoare să ajung acolo. Mă bucur că cei de la Playboy m-au ales, cu atât mai mult cu cât nu sunt blondă. Ştiu că Hefner preferă blondele”, a declarat încântată, Andreea Mantea, la vremea respectivă, potrivit eva.ro.

Senzuala Andreea Mantea apărut de patru ori pe coperta revistei Playboy, bifând mai multe pictoriale în reviste din întreaga lume. A fost asaltată cu oferte din străinătate, iar reprezentanții revistelor pentru adulți se ”băteau” pentru a obține o copertă o copertă cu ea. De altfel, francezii au numit-o, în trecut, “bomba din Carpaţi”.