Ce s-a întâmplat pe străzile Bârladului când Vulpița și Viorel s-au întâlnit cu un fan! ”Pleacă, băi, handicapatule!” VIDEO

Publicat: 05/03/2021 | 19:17

Vulpița și Viorel nu mai strălucesc ca pe vremea când apăreau pe sticlă, la emisiunea Mirelei Vaida, și erau aplaudați, deși erau penibili de fiecare dată. Acum, cei doi s-au retras la Blăgești, de unde de altfel sunt și unde ar fi trebuit să rămână anonimi. O întâlnire cu un fan avea să dea naștere, însă, unui nou episod marca ”vulpița și Viorel”!

Pe străzile Bârladului au defilat cele două personaje, iar la un moment dat, un fan a dat nas în nas cu ei. Bucurie mare pe bietul om, care a exclamat: “Doamne, nu cred! Uite, mă, Viorel și Vulpița! Doamne, nu cred”, au fost cuvintele admiratorului, doar că replica ”vedetelor” nu a fost aceea pe care și-o dorea. Mai ales că tocmai se pregătea de o poză cu ei. Viorel era cât pe cei să-i scape admiratorului nedorit una peste ochi, iar Vulpița i-a spus sec: “Pleacă, băi, handicapatule”. Degeaba! Înfocatul fan a început să fimeze cu telefonul și să se țină după cele două vedete de carton. (CITEȘTE ȘI: SĂ VEZI ȘI SĂ NU CREZI! CUM I-AU LUAT LA MIȘTO ALEXANDRA ȘI IONUȚ BODI, PE VULPIȚA ȘI VIOREL: „NE FACEM DE RÂS JUDEȚUL”. VIDEO)

Vulpița a anunțat când va deveni mămică pentru a doua oară

Vulpița de la “Acces Direct” a dezvăluit când va naște. Înainte s-a tuns scurt, iar când a făcut anunțul, a fost criticată de câțiva dintre internauți. “Să aveți weekend frumos! Am intrat în prima săptămâna din luna 7”, a fost mesajul scris de Vulpița pe contul de Instagram, unde a postat un selfie în care are ruj albastru pe buze și este machiată cu sclipici.

Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpița, va deveni mămică aproape de sfârșitul lunii aprilie. Ea este însărcinată cu băiat și mai are o fată, care are aproape trei ani. “Abia încapi în cameră, să moară dracii ăia, mă”, “Da’ tu ce ești așa ciudată? Nu văd că ai gât, pare că ai o fața lungă”, “Dacă ai fi tu, dar nu ești cea care scrie, așa că: lasă-ne, lasă-ne!”, au fost câteva dintre comentariile acide primite de viitoarea mămică.