Ce s-a întâmplat la 40 de zile de la moartea lui Cătălin Caragea, concurentul de la Românii au Talent care s-a sinucis: „Dumnezeu te-a cuprins și te-a luat”

Publicat: 01/05/2020 | 16:11

Vineri s-au împlinit 40 de zile de când Cătălin Caragea, solistul trupei ”7 Klase” și-a pus capăt zilelor la doar 22 de ani. Tânărul, care a participat la Românii au Talent, a fost găsit spânzurat în locuința sa din Chișinău pe 24 martie.

Pentru a comemora acest moment, care în credința ortodoxă înseamnă că sufletul pleacă de pe Pâmânt, colegii săi au scris, pe pagina oficială a trupei un mesaj emoționant.

„La cele 40 de zile, credem că Dumnezeu te-a cuprins și te-a luat la El, sus la ceruri. Ne despărțim…, dar nu-ți spunem adio, vom continua să comunicăm prin intermediul muzicii.

Cu dor: toți cei care te-am cunoscut și am cântat împreună în scurta perioadă de activitate, cei care te-am admirat și am învațat multe de la tine, Cătăline.

#băiețiidin7klase #echipahahahabucurești #prieteniidincopilărie #toatălumeabună
P.S. Vouă, dragilor, care ne-ați susținut cu mesaje de încurajare, în această perioadă, vă mulțumim mult. Vă mulțumim pentru doza de optimism și de continuitate. Vom încerca să mergem pe drumul muzicii”, este mesajul foștilor săi colegi.

De ce s-a sinucis

Potrivit unor surse apropiate de Cătălin Caragea, citate de Spynews, tânărul ar fi suferit de depresie, provocată de faptul că părinții săi au divorțat și erau plecați peste hotare, motiv pentru care regretatul solist a crescut mai mult singur.

„Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. A plecat prea devreme și a lăsat în urmă numai tristețe și durere. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, feciorașule”, a scris tatăl lui Cătălin Caragea pe rețeaua de socializare.

Prezența la Românii au Talent

Cătălin Caragea, în vârstă de 22 de ani, devenea cunoscut alături de trupa lui 7 Klase la Românii au Talent. În 2018 au decis să-și ia bagajele și să-și așeze emoțiile pe marea scenă de la Românii au Talent.

Băieții din Republica Moldova au șocat pe toată lumea cu piesa lor originală, cu cât de bine se completau și cu armonia pe care o transmiteau. Smiley a fost total cuprins de timbrul și lejeritatea lui Cătălin – solist al trupei – exclamând nu o dată că este superb ce se aude de pe scenă.

Juriul a fost în delir, spectatorii s-au ridicat cu toții de pe scaune, telespectatorii i-au ținut minte – cam așa arăta succesul lor la prima apariție.