Ce s-a întâmplat între Vulpița și soțul ei, după ce tânăra i-a dansat lasciv lui Tzancă Uraganul! O brunetă voluptoasă l-a sedus pe Viorel Stegaru

Publicat: 25/01/2020 | 13:23

După ce Veronica Stegaru și-a înșelat soțul de mai multe ori, karma a fost la un pas să o lovească pe tânăra devenită celebră drept Vulpița! Și asta pentru că Mihaela, o brunetă voluptoasă, l-a sedus pe Viorel Stegaru. Cele două femei au fost puse față în față și au ieșit scântei. După lungi discuții, în care s-a vorbit și despre momentul în care Vulpița i-a dansat lasciv manelistului Tzancă Uraganul, ea și soțul său au luat decizie neașteptată.

Vulpița-Veronica, întâlnire de gradul zero cu Mihaela, femeia care a pus ochii pe Viorel Stegaru

Viorel Stegaru a fost filmat în compania Mihaelei de o echipă de la “Acces Direct”, bruneta care a încercat să-l seducă după ce a aflat că soția lui a călcat strâmb. Invitată în cadrul emisiunii prezentată de Mirela Vaida, Vulpița a dat nas în nas cu femeia care i-a vrăjit soțul și a luat foc.

“Să nu mai vii în cameră la hotel la mine. Şi de ce te-ai dus şi ai bătut şi pe la alţii? De ce băteai la uşă? Dacă eu dormeam cu el în pat? Veneai şi tu cu mine acolo să fim toţi trei companie?”, a întrebat-o Veronica Stegaru pe Mihaela cu lacrimi în ochi.

Citește și: Vulpița, dans lasciv pentru Tzancă Uraganu! Manelistul a aplaudat-o în timp ce ea își unduia trupul pe muzica lui

Vulpița s-a împăcat cu soțul ei, care a fost curtat de Mihaela

În ciuda insistențelor voluptoasei brunete care este îndrăgostit de soțul Veronicăi, acesta din urmă nu i-a acceptat invitaţia acestuia de a rămâne împreună. Cu toate acestea, Viorel Stegaru a pus la cale un plan ca să o facă geloasă pe Vulpița lui.

“Am făcut-o şi puţin geloasă şi i-am dat şi o lecţie de viaţă să vină cu picioarele pe pământ”, a mărturisit Viorel Stegaru în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Chiar dacă părinţii lui Viorel Stegaru nu vor să le mai accepte relaţia cu Vulpița, ei au decis să rămână  împreună și să lupte pentru relația lor. Emoțiile trăite au fost atât de puternice, încât tânăra care i-a dansat lasciv lui Tzancă Uraganu a început să plângă.

“Îmi pare rău că ţi-am greşit şi eu te iubesc în continuare. Rămân cu tine şi cu fata”, i-a spus Veronica Stegaru soțului ei, pe care l-a luat de mână.

Ei au o fetiță de doar doi ani și locuiesc în Blăgești, județul Vaslui.

“Şi eu pe tine. Şi nu mai plânge, că degeaba plângi…”, i-a răspuns Viorel Stegaru, după care a îmbrăţişat-o strâns la piept.