Ce s-a întâmplat în parc între mama Biancăi Drăgușanu și ginerele ei: ”Alex a înjurat-o de m@#%i! Săraca, tremura toată…”

Publicat: 07/03/2020 | 10:27

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a detonat bomba vineri, când v-a prezentat mega-scandalul Bianca Drăgușanu – Alex Bodi, într-un parc, unde ieșiseră la plimbare cu fetița fostei vedete tv. Alături de cei trei s-a aflat și mama Biancăi, de fapt, femeia care avea să o ”încaseze” cel mai rău. Un martor ocular ne-a povestit totul! Atenție, declarațiile sunt uluitoare și au un puternic impact emoțional.

Bianca Drăgușanu a împlinit vineri 38 de ani, prilej de sărbătoare în familia frumoasei vedete. Doar că pentru Bia ziua a început prost! S-a certat, după cum avea să și dezvăluie în direct la tv, cu Alex înainte de ivirea zorilor, iar scandalul a continuat la prânz. Alex a ”intrat” tare-n soacra lui, care a încercat să aplaneze conflictul dintre el și Bianca, ba chiar a dat să o lovească cu capul în gură! (CITEȘTE ȘI: BREAKING NEWS MAMA BIANCĂI DRĂGUȘANU A SUNAT LA 112 ÎN URMĂ CU PUȚINE MOMENTE! A ANUNȚAT CĂ GINERELE EI O AGRESEAZĂ ÎN PARC + UN ECHIPAJ DE POLIȚIE A INTERVENIT LA FAȚA LOCULUI)

Martor la scandal: ”Era foarte agitat!”

Un martor ocular al regretabilei scene a relatat, pentru CANCAN.RO, tot ce s-a petrecut în cele câteva minute zbuciumate. ”S-a întâmplat pe la 1-2 după amiază, eram acolo…Am văzut cum acest Alex s-a ridicat de pe bancă, s-a dus către mama Biancăi și a înjurat-o de morți. Și a dat, așa, cu capul înspre ea. A vrut să-i dea cu capul în gură”, sunt primele dezvăluiri ale martorului ocular la scandal izbucnit brusc. (VEZI AICI: IMAGINEA CARE ANUNȚĂ ”CUTREMURUL” ÎN CĂSNICIA BIANCĂI: ALEX BODI, LA UN PAHAR DE ȘAMPANIE CU FIICA UNUI BOGĂTAȘ DIN ARDEAL!)

”Doamna a plecat, s-a îndepărtat, s-a dus după fetiță la locul de joacă, ei au rămas pe bancă. Ea a încercat să-l împace, l-a luat cu frumosul, să discute cu el. El era foarte agitat, se uita în telefon, nu știu… Au început să se certe, se certau pe telefon, trăgeau de el … Mama ei tremura și a spus apoi că nu mai poate, că o bate mereu pe Bianca, mereu se ceartă cu ea. Că astă-noapte a avut iar ceartă cu ea, scandal până la 3 dimineața! Mama Biancăi a sunat la Poliție, i-a făcut reclamație”, a mai dezvăluit martorul ocular, pentru CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu a avut o onomastică de coșmar! Cel puțin, până spre seară

Bianca Drăgușanu, mărturii emoționante!

Bianca Drăgușanu (38 de ani) a dezvăluit vineri, după amiază, la Kanal D că Alex Bodi a fost prima persoană care a sunat-o de ziua ei, dar nu tocmai pentru a-i ura de bine, ci pentru a-i aduce reproșuri. Vedeta a izbucnit în plâns, în direct, și a povestit totul. Alex i-a făcut o scenă de gelozie din cauza unei fotografii pe care Bia a postat-o pe Instagram și unde apare îmbrăcată cu un sacou roz. (NU RATA: VEDETA SHOW-ULUI ”LA MĂRUȚĂ” A NEGOCIAT ÎN SECRET CU ANTENA, IAR BOȘII PRO TV AU EXPLODAT CÂND AU AFLAT!)

„Situatia este în felul următor. Eu tot încerc de un an jumătate să fiu cea mai bună variantă a mea. Eu sunt un om mândru de mine și de realizările mele. Consider că nu am ce să îmi reproșez, mai ales în relația pe care o am cu actualul meu soț, cu oamenii alături de care lucrez. Eu consider că am milioane de motive să fiu fericită și să fiu iubită. Nu vreau să plâng de ziua mea, dar plâng”, au fost primele cuvinte ale Biancăi.

„Eu sunt un om atât de transparent încât am ajuns de nu mai pot să mă prefac. Dacă simt să plâng, eu plâng. Dacă eram fericită, veneam și dansam. Sunt în situatia în care singurul lucru să mă descarc e ca să fiu așa, plângând de ziua mea, cine știe ce se poate întâmplă până diseară. Poate lucrurile se vor schimba în bine și se vor remedia. Inițial, stabilisem să ieșim la un restaurant, dar pentru că la mine lucrurile nu sunt foarte clare, încă nu știu ce o să fac. Știe toată lumea și știe o țară întreagă, vedeți cum sunt. (AFLĂ AICI: FOSTA LOGODNICĂ L-A DAT ÎN JUDECATĂ (DIN NOU!) PE CUNOSCUTUL MILIARDAR ROMÂN!)

Mă crezi că nici nu mai știu ce să fac? Știu doar că azi e ziua mea și că ar fi trebuit să fiu fericită. Anumite chestii nu depind neapărat de mine, dar încerc să-mi dau putere și să încerc să-mi revin. Va veni timpul să vorbesc și să iți povestesc. Mama mă intreabă „mai poți?”. Teoretic, Dumnezeă îți dă cât poți duce, dar eu simt că nu mai pot să duc. În momentul în care am să vorbesc, eu cred că vor vorbi foarte tare faptele. Când voi veni să vorbesc despre ce mi se întâmplă, mă voi simți eliberată”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)