Ce s-a întâmplat în mașina morții înaintea accidentului tragic din cartierul Andronache

Publicat: 02/03/2021 | 23:36

Ies la iveală noi amănunte cutremurătoare legate de tragicul accident în care două fete, una de 7 ani și cealaltă de 20, și-au pierdut viața în Capitală, acum câteva zile. CANCAN.RO a aflat ce s-ar fi întâmplat în mașina morții înaintea impactului devastator din cartierul Andronache. Atenție, detalii cu un puternic impact emoțional.

Sâmbătă seara, în cartierul bucureștean Andronache, a avut loc un teribil accident, în urma căruia două fete au murit. Raisa și Mihaela au fost lovite în plin de o mașină la volanul căreia se afla o femeie de 56 de ani, despre care martorii afirmă că rula cu peste 100 km la oră.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte tulburătoare legate de terifiantul incident.

A băut rom și a luat antidepresive?!

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, după două zile de la tragicul eveniment, șoferița vinovată de moartea celor două fete a recunoscut în fața oamenilor legii că a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. În timpul audierilor, femeia de 56 de ani le-a mărturisit anchetatorilor că a participat la un grătar, împreună cu soțul, la reședința mamei ei, ce se află la doar 150 de metri de locul tragediei. Și că, înainte a se urca la volanul autoturismului, a consumat rom, dar și că ar fi luat câteva medicamente antidepresive.

Mai mult decât atât, șoferița ar continua tratamentul cu medicamente antidepresive, pentru ca starea ei de sănătate să nu fie și mai grav afectată ca urmare a șocului suferit în urma tragediei pe care a provocat-o.

Potrivit acelorași surse, atunci când a fost prezentată în fața instanței de judecată, șoferița de 56 de ani le-ar fi declarat magistraților: ”Mai bine muream acolo, decât să trăiesc cu conștiința încărcată de moartea fetelor”.

Femeia ar fi refuzat categoric să depună plângere împotriva fratelui uneia dintre fetele decedate în urma accidentului, cel care ar fi agresat-o la scurt timp după impact. (VEZI ȘI: DURERE FĂRĂ MARGINI ÎN FAMILIA FETIȚEI DE ȘASE ANI UCISĂ DE O MAȘINĂ ÎN ZONA ANDRONACHE! „TREBUIA SĂ POARTE ROCHIŢA LA ZIUA EI, ACUM O ÎMBRACĂ LA ÎNMORMÂNTARE”)

Ies la iveală noi detalii uluitoare legate de tragedia din Andronache

Ce ar fi provocat accidentul

Chiar dacă șoferița ar fi spus, imediat după accident, că a încurcat pedalele autoturismului cu cutie automată, martorii o contrazic. Potrivit unor persoane din zona în care s-a întâmplat tragedia, șoferița de 56 de ani s-ar fi certat serios cu soțul ei, iar evenimentul terifiant ar fi fost provocat de o altercație pe care aceștia ar fi avut-o în mașină.

Potrivit surselor noastre, mai mulți martori susțin că, la un moment dat, din curtea mamei șoferiței vinovate de moartea celor două fete s-ar fi auzit țipete și scandal, iar cei doi soți ar fi părăsit locul extrem de agitați. Martorii susțin că nu este exclus ca între cei doi să fi existat și momente de violență, în mașină, care ar fi provocat, de fapt, accidentul. (NU RATA: ȘOFERIȚA CARE A ACCIDENTAT MORTAL DOUĂ FETE ȘI-A SCHIMBAT COMPLET DECLARAȚIILE. DE CE AR FI SCĂPAT, DE FAPT, CONTROLUL BOLIDULUI)

Zeci de lumânări și flori au fost depuse la locul accidentului

Durere fără margini în familia celor două fete

În cartierul Andronache din București este jale mare, după ce Raisa și Mihaela și-au pierdut viața. Portrivit surselor noastre, în cursul zilei de marți, trupurile neînsuflețite ale celor două fete au fost ridicate de la morgă, iar familiile greu încercate de soartă se pregătesc acum pentru ceremoniile funerare, care ar urma să aibă loc în cursul zilei de joi. Cele două fete ar urma să fie înhumate în cimitirul Andronache, acolo unde familia pare să aibă un cavou, pe care câțiva muncitori îl pregăteau deja.

Locul de veci în care vor fi înhumate cele două fete

Cine este șoferița

Șoferița care a produs accidentul, spun surse apropiate anchetei, se numește Marcela Leonte și este consultant la o companie de telefonie mobilă. Timp de zeci de minute s-a aflat, marți, la Judecătoria Sectorului 2, unde a fost dusă cu escorta, după ce și-a petrecut noaptea în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Capitalei.

Șoferița a fost eliberată marți de Judecătoria Sectorului 2, care a respins propunerea de arestare preventivă. Femeia va fi cercetată sub control judiciar pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

De altfel, sursele citate precizează că femeia ar fi avut în prima probă o alcoolemie de 0,67 la mie, iar o a doua probă ar fi indicat o alcoolemie de 0,44. În momentul accidentului se fac estimări că femeia putea să ajungă inclusiv la o alcoolemie de 1 la mie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.